Přejít k hlavnímu obsahu

Infected-Gaming vítá CS:GO sekci

26. 7. 2013 | 15:27 Counter-Strike 2
České scéně známá organizace Infected, která ukazuje svou sílu především na scéně League of Legends si pro nás připravila novinku v podobě příjmutí nové sekce.
Výchozí obrázek

České scéně známá organizace Infected, která ukazuje svou sílu především na scéně League of Legends si pro nás připravila novinku v podobě příjmutí nové sekce.

infected

Velké LAN akce v Counter-Strike: Global Offensive se nezadržitelně blíží, a tak ani tento zástupce českého progamingu nechtěl zůstat v pozadí bez účasti. Vedení uspořádalo dvouměsíční konkurz na post sekce CS:GO, kterou nakonec po dlouhém přebírání vybrali. Tým složený okolo Jana "MEXX-" Pousky doplnil poslední chybějící článek do mozaiky organizace Infected, která od startu nového webu sekci CS:GO marně hledala.

Některé jména z nynější sestavy vám mohou při spojení s Counter-Strike: Source znít povědomě. Kluci se chystají ihned zapojit do blížících se akcí. Poprvé je budeme mít šanci spatřit na menší online akci NVIDIA One Night Stand #11, poté se tým představí na velké offline akci INTEL LAN Dětkovice.

K přestupu se vyjádřil leader sekce Jan Pouska:

"V první řadě bychom chtěli poděkovat Infected teamu za vloženou důvěru v nás. Pevně věříme, že naplníme jejich představy. Jsme čerstvý team mladých hráčů, zkušenosti čerpáme od flashe a peacemakera, kteří za sebou mají oba bohatou historii v CSS. Naše první akce bude LAN Dětkovice, kam se chystáme a pilně připravujeme. Rádi bychom se podívali i na MČR a zkusili "urvat" nějaký ten achievment pro nás, nicméně to bude velmi obtížné s ohledem na to, že jsme většinu kvalifikační doby promeškali. Doufáme, že nezklamame Infected a že naše spolupráce přinese úsměv na obou stranách."

Sestava Infected - gaming CS:GO

{#Česká Republika} Jan "MEXX-" Pouska
{#Česká Republika} Patrik "FlasH[K]" Žižka
{#Česká Republika} Jakub "LogaN" Moravec
{#Česká Republika} Tomáš "cRoox" Kůrka
{#Česká Republika} Miroslav "peacemaker" Král