Přejít k hlavnímu obsahu

fm.TOXiC přijímá část týmu z Dignitas

10. 8. 2013 | 14:30 Counter-Strike 2
Dvě zprávy z Counter-Strike: Global Offensive probleskly světovou scénou. První informace se týká rozpuštění sekce v Dignitas, a ta druhá následného propuštění tří členů z fm.TOXiC, kreří byli vyměněni za některé členy již zminovaného týmu Dignitas.Před dvěma dny vyšla pro všechny fanoušky týmu Dignitas smutná zpráva. Vedení i sekce CS:GO se rozhodli ukončit svoji další spolupráci a shodli se na tom, že směr a vlastně celkově věci okolo nevyšly tak, jak si představovali, a v co doufali.
Výchozí obrázek

Dvě zprávy z Counter-Strike: Global Offensive probleskly světovou scénou. První informace se týká rozpuštění sekce v Dignitas, a ta druhá následného propuštění tří členů z fm.TOXiC, kreří byli vyměněni za některé členy již zminovaného týmu Dignitas.

Před dvěma dny vyšla pro všechny fanoušky týmu Dignitas smutná zpráva. Vedení i sekce CS:GO se rozhodli ukončit svoji další spolupráci a shodli se na tom, že směr a vlastně celkově věci okolo nevyšly tak, jak si představovali, a v co doufali.

dignitas


Týmu navíc před nedávnem ublížil odchod dvou klíčových členů a to Joshua "steel" Nissana a také George "hudzG" Hoskins. Zbytek sekce v té době tápal po dobrých výsledcích, které se jim pomalu vytrácely z obzoru. Tým Dignitas tak nyní zvažuje své další pokračování na scéně CS:GO hlavně kvůli omezeným možnostem, ale pokud se pro nový celek rozhodne, určitě Vás o tom budeme informovat.

Po rozpuštění sekce Dignitas se objevila na trhu pouze dvě jména volných hráčů Henry "HenryG" Greer a Benjamin "BenkofK" Pratt.

Zbytek týmu tak našel angažmá v organizaci fm.TOXiC, která zažívala v poslední době těžké časy a do toho se ještě přidalo zklamání z EPIC Lan 11. Po přesném rozebrání a zjištění některých fatálních chyb se s týmem rozešla hned trojice borců.

{#Velká británie} Reece "Puls3" Marrs
{#Velká británie} Jamie "keita" Hall
{#Irsko} Phil "Whindanski" Nicholas

fm toxic

Nová sestavička složená všemi členy z Velké Británie bude mít první vystoupení už za dva týdny na I49 (Insomnia Gaming Festival) v Telfordu. Všichni jsme v očekávání zda-li výměna bude mít pozitivní vliv na tým a jestli si kluci sednou a sehrají se tak, aby mohli usilovat o kvalitní výsledky na scéně.

Vyjádření bývalého člena Dignitas Jamese "PEZ" Perrotta:

"V první řadě bych rád poděkoval týmu Dignitas a každému (hráčům a zaměstnancům) za podporu k našemu setrvání na scéně, ale nastal čas posunout se dál. Bohužel HenryG není schopný se s námi zůčastnit některých LAN akcí a tak jsme se s klukama z fm po několikra hrách začali bavit o trvalé spolupráci. Som, Tom a já se přidáme k Neilovi a Brandonovi z fm a vytvoříme nový tým fm-eSports TOXIC! Je skvělé, že budeme pohromadě se Somem a Tomem a naše hraní je opravdu zábava a neustále se zlepšujeme"

Sestava fm.TOXiC:

{#Velká británie} Neil "nEiLZiNHo" Finlay
{#Velká británie} Brandon "weber" Weber
{#Velká británie} Som "som" Haddow
{#Velká británie} James "PEZ" Perrott
{#Velká británie} Tom "vertiGo" Rockliffe