Přejít k hlavnímu obsahu

FrozenRiders se vrací s CS:GO týmem

10. 8. 2013 | 18:27 Counter-Strike 2
Po svém návratu na scénu se organizace FrozenRiders rozhodla zabrouzdat i do vod CS:GO.Při květnovém comebacku nabral tento dříve velice známý multiherní tým pouze sekci ve hře League of Legends. Ta mimojiné tento víkend bojuje na lanpárty ADVIK na ESL A-Series LAN. Již před pár dny FrozenRiders nabrali jinou CS:GO sekci, ovšem portugalskou.
Výchozí obrázek

Po svém návratu na scénu se organizace FrozenRiders rozhodla zabrouzdat i do vod CS:GO.

Při květnovém comebacku nabral tento dříve velice známý multiherní tým pouze sekci ve hře League of Legends. Ta mimojiné tento víkend bojuje na lanpárty ADVIK na ESL A-Series LAN. Již před pár dny FrozenRiders nabrali jinou CS:GO sekci, ovšem portugalskou.

Teď již k nové česko-slovenské CS:GO sestavě. Nová pětice se začala skládat pár týdnů zpátky, kvůli blížícím se lan akcím. Milan 'Striker' Švejda a Tomáš 'teCkoO' Koširer spolu hráli již začátkem léta na lanpárty Quietus Day 2013 a do své sestavy si vybrali další známé hráče.

1
Striker zkouší štěstí v dalším týmu - naposled v mixu huhyho školka skončil na Go4Prague třetí

Největším jménem je jistě bývalý hráč Gunrunners Richard 'queztone' Strnátko. Ten opustil GRS jako první a po zkouškách v různých týmech zakotvil právě u FrozenRiders. Třetím slovenským hráčem do party je Vladimír 'fosten' Čáky, který je zřejmě nejméně známý hráč sestavy. Pětici pak doplňuje bývalý hráč Infected Gaming, či ještě dříve nEophyte - Patrik 'FLasH' Žižka.

Vyjádření hráče FrozenRiders.GO, Milana 'Striker' Švejdy:

"S Tomášem (teCkoo) jsme se o složení nového týmu pod dočasným názvem write your world bavili už asi před dvěma až třema týdny, kdy v úplně původním nápadu figuroval fredi a huhy, s těmi to nakonec nevyšlo a hledali jsme jinde.

Mezitím přišel Rišo, který odešel z GUNRUNNERS a připojil se k nám i Patrik, který už dlouho patří na špičku scény, ale s jeho dosavadním týmem nebyl spokojený. Pak už přišla na řadu organizace FROZENRIDERS a zERG, se kterým jsme se vcelku rychle dohodli na podmínkách, které bychom jinde dostat nemohli.

V nejbližší době se chystáme na LAN Dětkovice, které jsou už asi za dva týdny, potom doufejme i Go4Prague a nakonec MČR, kam bychom se měli vcelku pohodlně kvalifikovat.

Tímto bych rád poděkoval FR za to, že nás vzali pod křídla a taky jejich sponzorům GIGABYTE a Monster, díky!"

Nynější sestava FrozenRiders.GO:

{#Česká Republika} Milan 'Striker' Švejda
{#Slovenská Republika} Tomáš 'teCkoO' Koširer
{#Slovenská Republika} Richard 'queztone' Strnátko
{#Slovenská Republika} Vladimír 'fosten' Čáky
{#Česká Republika} Patrik 'FLasH' Žižka

Štítky: FROZENRIDERS
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.