Přejít k hlavnímu obsahu

Snajdan a kHRYSTAL se vrací v barvách Begrip

12. 8. 2013 | 12:35 Counter-Strike 2
Po dlouhém období zimního spánku se v červnu tohoto roku přibelhala organizace Begrip Gaming zpět s plánem se vrátit mezi aktivní a úspěšné týmy.
Výchozí obrázek

Po dlouhém období zimního spánku se v červnu tohoto roku přibelhala organizace Begrip Gaming zpět s plánem se vrátit mezi aktivní a úspěšné týmy.

Kormidla projektu se chopilo maďarské vedení s přední ruskou CS:GO sekcí, ve které vystupovala jména jako Denis "seized" Kostin a Georgy "WorldEdit" Yaskin. Tým se držel pouze do doby, kdy byla zahájena kvalifikace na StarSeries. Zde jim Copenhagen Wolves a Fnatic tak pocuchali límec, že se v dalších dnech objevila zpráva o údajném rozhádání členů sekce a následného rozpuštění týmu.

Vedení Begrip Gaming nyní potvrdilo, že na svou stranu stáhli zkušeného harcovníka Vasili Richardssona. Úspěšný švédský "tvořič sestav" bude totiž členem organizace a celý tým tak bude moci využívat bohatých zkušeností tohoto ostříleného borce.

begrip

Sekci plnou švédských zástupců tak nyní čeká velká příprava a trénink na to, aby mohla bojovat o své čestné a kvalitně postavené místo na scéně. Do sestavy nakonec zapadl i talent Frej "kHRYSTAL" Sjöström, který se po rozpuštění své CS 1.6 sekce zapojí do CS:GO až nyní, stejně jako neméně známý střelec Mattias "Snajdan" Andersen.

Begrip Gaming a jeho složení CS:GO týmu:

{#Švédsko} Mattias "Snajdan" Andersen
{#Švédsko} Frej "kHRYSTAL" Sjöström
{#Švédsko} Daniel "rape" Börzsönyi
{#Švédsko} Anton "waver" Wiberg
{#Švédsko} Christoffer "lunedi" Olsson

Zdroj: hltv.org
Štítky: Begrip Gaming