Přejít k hlavnímu obsahu

Potvrzen odchod Sneykinga z Dignitas

19. 8. 2013 | 13:37 Dota 2
Mnoho spekulací a neoficálních zpráv z posledních několika dní mluvilo o odchodu jednoho z hráčů Team Dignitas, a to se nyní potvrdilo. JingJun 'Sneyking' Wu opouští tým, opět.Sestava Team Dignitas na The International 3, Sneyking uprostřed (Foto: Valve)
Výchozí obrázek

Mnoho spekulací a neoficálních zpráv z posledních několika dní mluvilo o odchodu jednoho z hráčů Team Dignitas, a to se nyní potvrdilo. JingJun 'Sneyking' Wu opouští tým, opět.

Team Dignitas na The International 3

Sestava Team Dignitas na The International 3, Sneyking uprostřed (Foto: Valve)

Kolem jeho možného odchodu bylo v poslední době mnoho ruchu a v sobotu to bylo oficiálně potvrzeno na stránkách týmu bez jakéhokoliv komentáře ohledně jeho případného nahradníka.

Tento skvělý solo midař již tým opustil jednou, a to konkrétně den před loňským Štědrým dnem, kdy oznámil, že se jeho hraní Doty bije s učením a že právě studiu musí dát přednost. Tři měsíce na to se Sneyking do týmu vrátil, absolvoval několik turnajů včetně The International 3 a opět končí. A tentokrát, podle slov dnes již bývalého spoluhráče Charlie 'Monolith' Yanga, již na trvalo. Nikdo další z týmu prý odchod neplánuje.

A kdo bude Sneykingovým náhradníkem na midu? To zatím tým neoznámil, pokud má tedy již někoho ve svém hledáčku. Je tu také možnost, že Ioannis 'Fogged' Loucas se vrátí na mid a na jeho místo supporta si tým najde někoho nového.

Sestava Team Dignitas již bez JingJun 'Sneyking' Wua:

 Ioannis 'Fogged' Loucas
 Kurtis 'Aui_2000' Ling
 Peter 'Waytosexy' Nguyen
 Saahil 'Universe' Arora

Zdroj: Dignitas
Štítky: Sneyking, DotA 2, Dignitas