Přejít k hlavnímu obsahu

MFJV Finals s novými sestavy francouz. týmů

28. 8. 2013 | 17:53 Counter-Strike 2
Na francouzské scéně se během posledního týdnu díky rozpadu Team LDLC udála nejedna změna v sestavách několika týmů. Bude na MFJV Finals alespoň jeden z nich konkurovat francouzské jedničce - Team VeryGames - tak jako Team LDLC?
Výchozí obrázek

Na francouzské scéně se během posledního týdnu díky rozpadu Team LDLC udála nejedna změna v sestavách několika týmů. Bude na MFJV Finals alespoň jeden z nich konkurovat francouzské jedničce - Team VeryGames - tak jako Team LDLC?

Když se LDLC.com rozpadli, věci se daly rychle do pohybu a kromě dvojice Happy & Sf již hráči mají nové působiště. Gordon 'Sf' Giry již neplánuje pokračovat v aktivním hraní, zatímco Vincent 'Happy' Cervoni zřejmě nové místo k usazení stále hledá.

Prakticky do pár dní od rozpadu již Dan 'apEX' Madesclaire měl nový tým. Nejprve sice zkoušel štěstí v mixu GuardiaNa na turnaji MSI Beat It, avšak pár hodin poté Clan-Mystik oznámil, že tento kvalitní střelec míří do jejich řad. 

Nynější sestava Clan-Mystik:

{#Francie} Michael 'HaRts' Zanatta
{#Francie} Jeremy 'ioRek' Vuillermet
{#Francie} Fabien 'KIOSHIMA' Fiey
{#Francie} Hovik 'KQLY' Tovmassian
{#Francie} Dan 'apEX' Madesclaire

1
apEXovi se v mixu podařilo vyhrát v Čechách na CS:GO Prague Challenge.

Kenny 'kennyS' Schrub byl po odchodu z VeryGames nejnovější akvizicí sestavy LDLC. Po rozpadu tohoto týmu uvažoval o dočasném ukončení kariéry, avšak i díky nominaci do A Teamu francouzské reprezentace pokračuje tento famózní sniper v aktivním hraním.

Schruba v novém působišti, kterým je tým WARMAKER, doprovodí poslední z party Team LDLC - Mathieu 'Maniac' Quiquerez. Ten také původně oznámil přechod do inaktivity, avšak s novým týmem se bude prát o nejvyšší příčky na MFJV Finals.

Nynější sestava WARMAKER:

{#Francie} Michel 'mshz' Nguyen
{#Francie} Christophe 'SIXER' Xia
{#Francie} Kenny 'kennyS' Schrub
{#Švýcarsko} Mathieu 'Maniac' Quiquerez
{#Francie} Steeve 'Ozstrik3r' Flavini

2
SIXER se zúčastní svého první CS:GO eventu.

Turnaj Masters Français du Jeu Vidéo finals, který je završením poslední 12 měsíců zápolení na domácích lan akcích. Osm nejlepších týmů za celý rok se tedy kvalifikovalo a tento víkend budou bojovat o část z celkového prizemoney €1400. Turnaj začne v sobotu ráno.

Skupina ASkupina B
{#Francie} Clan-Mystik{#Francie} VeryGames
{#Francie} WARMAKER{#Francie} WebOne
{#Francie} EVG-Serv{#Francie} DOX-SERV
{#Francie} WarLegend{#Francie} Redzone
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.