Přejít k hlavnímu obsahu

ESWC kvalifikace s novým týmem GuardiaNa!

28. 8. 2013 | 17:09 Counter-Strike 2
Za týden v úterý začíná evropská i americká kvalifikace na další ročník ESWC a s ní představují další změny v sestavách. Navíc naše scéna má opět komu fandit, GuardiaN je v turnaji registrovaný se svým novým česko-slovenským týmem! Další změnu v sestavě mimojiné představují i ESC Gaming.
Výchozí obrázek

Za týden v úterý začíná evropská i americká kvalifikace na další ročník ESWC a s ní představují další změny v sestavách. Navíc naše scéna má opět komu fandit, GuardiaN je v turnaji registrovaný se svým novým česko-slovenským týmem! Další změnu v sestavě mimojiné představují i ESC Gaming.

Ladislav 'GuardiaN' Kovács po turnaji MSI Beat It, kde v mixu hrál s hráči jako apEX nebo mUttt, se rozhodl opět hrát s domácími hráči. Pro ESWC kvalifikaci složil pětici s názvem TOPTOPTOP, kde se potká například se svým bývalým spoluhráčem z myDGB, Peterem 'uno' Lipowskim.

1
GuardiaN (vlevo) s týmem Virtus.pro na RC EMS One Summer Season Finals.

Tuto dvojici pak doplňuje trojka bývalých hráčů nEophyte. Martin 'STYKO' Styk s Kovácsem již hrál ve výše zmíněném mixu s GuardiaNem a nutno říci, že si v evropské konkurenci nevedl vůbec špatně. Sestavu pak doplňuje David 'Kaparzo' Lacina a Karel 'sneix' Pavlica. Podobně jak to bylo dříve s myDGB a 3DMAX, tak Kovácsův tým nabízí to nejlepší z tuzemské scény.

Nynější sestava TOPTOPTOP:

{#Slovenská Republika} Ladislav 'GuardiaN' Kovács
{#Slovenská Republika} Peter 'uno' Lipowski
{#Slovenská Republika} Martin 'STYKO' Styk
{#Česká Republika} David 'KAPARZO' Lacina
{#Česká Republika} Karel 'sneix' pavlica

2
Stará sestava nEophyte na Quietus Day 2013 - zleva: leskow, sneix, Kaparzo, vanto, STYKO

Další zajímavou změnou mezi registrovanými týmy je výměna dalšího hráče v polské sestavě ESC Gaming. Poté, co dvojka loord-kuben skončila s hraním, do sestavy přišly nové posily Hyper a snax. Překvapivě jednou z posil nebyl Piotr 'peet' Ćwikliński. Ovšem nakonec se dočkal i ten, jelikož poté, co se Jarosław 'pasha' Jarząbkowski oženil, tak už zřejmě nebude mít tolik času na hraní. Doufejme, že tahle nová sestava ESC již vydrží a jejich výkony půjdou opět nahoru.

Nynější sestava ESC Gaming:

{#Polsko} Wiktor 'TaZ' Wojtas
{#Polsko} Filip 'Neo' Kubski
{#Polsko} Bartosz 'Hyper' Wolny
{#Polsko} Janusz 'Snax' Pogorzelski
{#Polsko} Piotr 'peet' Ćwikliński

3
Golden Five je již bohužel minulostí.

Seznam registrovaných týmů naleznete zde. Mimo dvou výše zmíněných zde nalezneme kvalitní celky jako fnatic, Lemondogs, Clan-Mystik a další, o zábavu bude tedy postaráno!

Celá ESWC kvalifikace měla původně začít o již dnes, ovšem organizátor (ESEA.net) se rozhodl dát šanci registrace více týmům. Turnaj bude probíhat celé září/september a vyvrcholí v sobotu 21.9. finálem osmi nejlepších. Seznam registrovaných týmů naleznete zde.

Zdroj: hltv.org
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.