Přejít k hlavnímu obsahu

Logitech - bezdrátová herní myš s výdrží 250 hodin nonstop

28. 8. 2013 | 23:32 Všechny hry
Společnost Logitech dnes představila myš, která mění hranice počítačového hraní.Bezdrátová herní myš Logitech® G602 Wireless Gaming Mouse v sobě spojuje výdrž 250 hodin pro nonstop bezdrátové hraní na počítači bez zadrhávání a preciznost snímacího senzoru DeltaZero™, kterou společnost Logitech používá exkluzivně u produktů řady G.
Výchozí obrázek

Společnost Logitech dnes představila myš, která mění hranice počítačového hraní.

Bezdrátová herní myš Logitech® G602 Wireless Gaming Mouse v sobě spojuje výdrž 250 hodin pro nonstop bezdrátové hraní na počítači bez zadrhávání a preciznost snímacího senzoru DeltaZero™, kterou společnost Logitech používá exkluzivně u produktů řady G.

„Stanovili jsme si až skandální cíl – a dosáhli jsme jej. Zdvojnásobit, ztrojnásobit nebo i zečtyřnásobit výdrž baterie běžné bezdrátové herní myši nám nestačilo,“ říká Ehtisham Rabbani ze společnosti Logitech. „Chtěli jsme hráčům nabídnout inovaci, která by změnila tvář bezdrátového hraní navždy. Díky výdrži baterie až 250 hodin myš G602 přesně tento cíl naplňuje.“

2 1

Spolu s myší společnost Logitech rovněž uvádí dvě nové podložky pod myš: pro „tvrdé“ hraní slouží podložka Logitech® G440 Hard Gaming Mouse Pad a pro běžně náročné hraní pak model Logitech® G240 Cloth Gaming Mouse Pad. Podložky pod myš mají každá jiný povrch, který je optimalizován buď pro hraní s vysokým rozlišením snímání pohybu (DPI) u první, nebo s nízkým u druhé podložky.

3 4

Štítky: logitech
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.