Přejít k hlavnímu obsahu

Clan-Mystik a Nameless formují nové LDLC

2. 2. 2014 | 15:24 Counter-Strike 2
Nový francouzský top tým se dnes zformoval pod organizací LDLC, čímž se rozpadají Clan-Mystik i Nameless (dříve Recursive), kteří v poslední době předváděli slušné výsledky na mezinárodních turnajích.Clan-Mystik v čele s Danem 'apEX' Madesclairem šokovali scénu v listopadu, kdy na domácí půdě ESWC 2013 přešli přes Astana Dragons v semifinále a VeryGames ve finále, čímž si zajistili svůj první mezinárodní titul.
Výchozí obrázek

Nový francouzský top tým se dnes zformoval pod organizací LDLC, čímž se rozpadají Clan-Mystik i Nameless (dříve Recursive), kteří v poslední době předváděli slušné výsledky na mezinárodních turnajích.

Clan-Mystik v čele s Danem 'apEX' Madesclairem šokovali scénu v listopadu, kdy na domácí půdě ESWC 2013 přešli přes Astana Dragons v semifinále a VeryGames ve finále, čímž si zajistili svůj první mezinárodní titul.

Od té doby se však nedokázali umístit na bedně stejně jako Recursive, kteří však naproti CM měli výsledky lepší, obzvláště na největší akci roku DreamHack Winter, kde tým skončil ve skupině za NiP po výhře nad iBUYPOWER a UniversalSoldiers, načež prohráli ve čtvrtfinále 1-2 s konečnými výherci turnaje fnatic.


"Velká kudla do zad" - napsal kennyS na svém Facebooku

Dnes se tyto dva týmy spojily pod LDLC. Z Clan-Mystik přechází Madesclaire a Hovik 'KQLY' Tovmassian, zatímco z Nameless přichází trio Happy-Uzzziii-Maniac, čímž jména jako Kenny 'kennyS' Schrub a Fabien 'KIOSHIMA' Fiey zůstávají bez angažmá.

"Vstupujeme do nové éry, protože se konečně můžeme nazývat profesionály. Marty (manažer LDLC) nám udělal nabídku, abychom znovu vytvořili jádro staré sestavy (Maniac, Happy a já), tentokrát s profesionálním zázemím. Po tom jsme vždycky toužili. Je to jako Svatý Grál. Pro hráče je tohle odměnou za roky těžké práce. 

K doplnění týmu jsme si vybrali KQLY, jednoho z největších talentů dnešní scény, má obrovský skill a snaží se zlepšovat. Jako posledního jsme vzali Uzzziiiho. Mít člověka jako je on je velmi důležité. Možná to pro vás není hvězda, ale zápasy nevyhrávají veleznámí hráči, jsou to hráči, kteří dokážou otočit zápas a mají nervy ze železa." - řekl Dan 'apEX' Madesclaire pro LDLC.com

Tým LDLC.com sestává z:

{#Francie} Dan 'apEX' Madesclaire
{#Francie} Vincent 'Happy' Cervoni
{#Švýcarsko} Mathieu 'Maniac' Quiquerez
{#Francie} Hovik 'KQLY' Tovmassian
{#Francie} Kévin 'Uzzziii' Vernel