Přejít k hlavnímu obsahu

Nová sestava se skládá pod FrozenRiders

7. 2. 2014 | 17:26 Counter-Strike 2
FrozenRiders po půl roce nabírají CS:GO sekci, zcela novou sestavu pod vedením Marka 'tmaven' Meleny.FrozenRiders měli naposled sestavu Tomáše 'teCkoO' Koširera, která je od LAN Dětkovic reprezentovala na několika akcích včetně Mistrovství ČR, tam se však těsně před rozpadem umístili na 5. - 6. pozici. Od té doby jedné z předních českých organizací chyběla CS:GO sekce.
Výchozí obrázek

FrozenRiders po půl roce nabírají CS:GO sekci, zcela novou sestavu pod vedením Marka 'tmaven' Meleny.

FrozenRiders měli naposled sestavu Tomáše 'teCkoO' Koširera, která je od LAN Dětkovic reprezentovala na několika akcích včetně Mistrovství ČR, tam se však těsně před rozpadem umístili na 5. - 6. pozici. Od té doby jedné z předních českých organizací chyběla CS:GO sekce.

Dnes tuto díru zaplňuje nová Melenova sestava, ve které figurují známá česká jména. Pilířem bude duo Jaroslav 'Burla' Zbíral a Patrik 'FLasH' Žižka, přičemž je doplní Martin 'MikesH' Klemeš a Jaroslav 'SAMONE' Přib.

Vyjádření kapitána Marka 'tmaven' Meleny:

"Ahoj, zdravím všechny fanoušky CS:GO. Musím s radostí oznámit, že se nám podařilo složit na naší scéně zástupce, který je schopen dobře reprezentovat naše národní barvy. Myslím, že představovat samotné hráče nemusím, jelikož patří k ostříleným a známým borcům. Takže držte palce."

a manažera FrozenRiders, Jakuba 'Jahoda' Venhudy:

"Dlouhou dobu jsme se rozhodovali, zda budeme, nebo nebudeme podporovat hru CS:GO. Přeci jen tato scéna je nestabilní a je velký úspěch najít tým, který by spolu vydržel déle jak 2 měsíce.  Nový tým sestavený tmavenem nás dokázal přesvědčit, že tomu tak není. Podařilo se nám získat zkušený, dospělý tým, který má na to obsazovat nejvyšší příčky na české scéně. Tímto bych rád za celý tým Frozenriders přivítal novou Counter Strike: Global Offensive sekci a upozornil fanoušky, aby už v sobotu sledovali coverage z EIZO CS:GO LAN #1 na našem webu."

Nová sestava FrozenRiders vypadá následovně:

{#Česká Republika} Marek 'tmaven' Melena
{#Česká Republika} Jaroslav 'Burla' Zbíral
{#Česká Republika} Patrik 'FLasH' Žižka
{#Česká Republika} Jaroslav 'SAMONE' Přib
{#Česká Republika} Martin 'MikesH' Klemeš

Štítky: FROZENRIDERS