Přejít k hlavnímu obsahu

Sbohem Herdyne! FrozenRiders mění LoL sekci!

9. 2. 2014 | 20:20 League of Legends
Tak tohle možná překvapí, ale Rikytan a spol. se loučí s FrozenRiders!Když před pár týdny ještě Herdynovci překvapivě opustili eSubu a zamířili k méně známé organizaci FrozenRiders, tak se objevovalo opravdu hodně ostrých slov, které většinou tento krok kritizovali. Bohužel tyhle zlé jazyky zřejmě měly pravdu a dá se říci, že po pár týdnech a jedné akci se tyto strany opouštějí ve zlém.
Výchozí obrázek

Tak tohle možná překvapí, ale Rikytan a spol. se loučí s FrozenRiders!

0

Když před pár týdny ještě Herdynovci překvapivě opustili eSubu a zamířili k méně známé organizaci FrozenRiders, tak se objevovalo opravdu hodně ostrých slov, které většinou tento krok kritizovali. Bohužel tyhle zlé jazyky zřejmě měly pravdu a dá se říci, že po pár týdnech a jedné akci se tyto strany opouštějí ve zlém.

V sestavě totiž postupem času proběhly dvě změny, které možná některé překvapily, ale jak říká sám manažer organizace, tak i díky nim jim postupně s týmem docházela trpělivost. Na lednovém LegendConu se týmu nepodařil zápas proti eXtatus a následně hráči z akce odjeli, což byl možná ten závěrečný motiv, který rozpustil tyhle dvě strany.

K tomuto odchodu tu pro vás mám vyjádření i za organizaci, i za LoL tým:

"Je nám velmi líto, že Vám musíme oznámit tuhle skutečnost. Jsme velmi zklamaní z toho jak celková situace ohledně našeho League of Legends týmu dopadla.

Tomuto týmu jsme předpovídali velkou budoucnost. Bohužel, nejen co se týče změn v sestavě a výkonů, které tým podával po přestupu k nám. Celkový přístup, ale i chování některých hráčů nás velmi zklamal. Čekali jsme od tohoto týmu daleko větší profesionalitu.

To co se stalo na LegendConu asi nemá smysl moc rozebírat. Po „arogantní“ přípravě na turnaj jsme vypadli proti eXtatus v prvním kole a ke hře o 3. místo se tým dokonce rozhodl nenastoupit. Tím pádem jsme skončili na posledním místě, což je obrovské zklamání.

Jak jsme psali již při angažování tohohle týmu, zakládali jsme si na důvěře a stabilitě týmu. Nedá se říct, že by tento tým byl stabilní a důvěru jsme bohužel k tomuto týmu ztratili a tak nám nezbývá nic jiného, než se s ním rozloučit a popřát mu mnoho štěstí a úspěchů do budoucna,"

prohlásil manažer FrozenRiders {#Česká Republika} Kamil 'zERG' Hanák.

"Takže ako som zbadal vyhlásenie od frozenriders tak ma to jedno pozitívum dobre som sa zasmial medzi tým ako čakáme na ďalšieho súpera v go4lol tak ma napadlo že sa k tomu vyjadrím pretože vyhlásenie fr je minimálne viac ako z polovice nepravdivé.

Citujem: "Z týmu, který k nám přišel moc nezbylo. Nejen co se týče sestavy, ale postupem času vyprchala i motivace a chuť trénovat."

Je síce pravda že sme menili zostavu ale nebolo to učinené len z nášho rozmaru pretože sa nudíme a každá zmena ktorá bola vykonaná ma svoje padne odôvodnenie. Stále hráme ako sme hrali vždy každý deň trénujeme maximálne ako sa len dá ako nám to len čas dovolí.

Citujem: "To co se stalo na LegendConu asi nemá smysl moc rozebírat. Po „arogantní“ přípravě na turnaj jsme vypadli proti eXtatus v prvním kole a ke hře o 3. místo se tým dokonce rozhodl nenastoupit. Tím pádem jsme skončili na posledním místě, což je obrovské zklamání. "

Ako ste mohli postrehnúť momentálne mame Dánskeho suporta ktorého nemá zmysel ťahať na lanky typu Legendcon kde prakticky o nič nejde a je to čisto "lan" akcia zameraná pre fanúšikov. Na legendcon neboli oznámené žiadne ceny dokonca ani MCR body tak prečo by sme tuto lan mali brat väzné ? Šli sme tam s tým že sa tam ideme zabaviť, pokecat s ostatnými ľuďmi z SKCZ scény.

Čo sa týka nenastúpenia na ďalší deň to malo tiež dôvod, Riky mal vysoké horúčky a necítil sa cely deň dobre a to bol dôvoď prečo sme na ďalší deň nenastúpili.

Tak to by bolo dopísanie pravdy k fr vyjadreniu. A teraz si môžeme porozprávať o profesionalite organizácie, keďže sme mi neboli dosť "profesionálny". Čakať mesiac na peniaze z cestovného ktoré mi nakoniec neboli vyplatene od osoby od ktorej som ich mal dostať. Alebo povedať že tam bude dakto z vedenia a potom vždy sa vyhovoriť na chorobu alebo zle zadanie čísla účtu a xxxx ďalších vecí. Alebo pome k nášmu sľubovanému bootcampu ktorý sme mali mat na prípravu na Challenger series. V deň D keď sa malo isť pre PC na bootcamp mal jeden z manažérov údajné nehodu po ktorej bol v nemocnici. Ok môže sa stať nevravím ale ako je možné že keď organizácia ma asi 8 manažérov ani jeden z ďalších 7 neje schopný zorganizovať bootcamp a prebrať zodpovednosť za organizáciu.

Každopádne nič sa nemení nerozpadáme sa, stále hráme ďalej ako sme aj hrali a stále mame tie iste ciele ktoré dúfam ze sa nám podarí splniť. To by bolo asi všetko a prajem pekný deň,"

shrnul situaci za hráčskou stranu jungler {#Slovenská Republika} Lukáš 'LouGi' Balaževič.

A co bude dál? Dnes již bývalá sekce FrozenRiders zřejmě nepodnikne další změny v sestavě a nadále můžeme dle slov trenéra Xnapyho přivítat na scéně Benched Gaming V2. Organizace FrozenRiders se ovšem rozhodla neztrácet čas a ihned přibírá do svých řad nový League of Legends tým pod vedením junglera, který již před Herdynovci v bývalé sekci u FR působil.

Bývalá sestava FrozenRiders:

{#Slovenská Republika} Michal 'odstranovac' Duchoň - Top Laner
{#Slovenská Republika} Lukáš 'LouGi' Balaževič - Jungler
{#Česká Republika} Jan 'Rikytan' Kusák - Mid Laner
{#Česká Republika} Štěpán 'Baxtrix' Buchta - Marksman
{#Dánsko} René 'sweaty b' Therkildsen - Support

{#Česká Republika} Pavel 'Herdyn' Mikeš - náhradník
{#Česká Republika} Petr 'Xnapy' Jirák - trenér

Nynější sestava FrozenRiders:

{#Česká Republika} Ondřej 'Helgrind' Klika - Top Laner
{#Česká Republika} Michal 'Fadeout' Mokoš - Jungler
{#Slovenská Republika} Tibor 'Menellaos' Lisko - Mid Laner
{#Česká Republika} Jan 'Overak' Pohořelský - Marksman
{#Česká Republika} Tomáš 'Tomsa' Křivohlavý - Support

Štítky: FROZENRIDERS
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.