Přejít k hlavnímu obsahu

CZ75-Auto přichází s novým updatem

13. 2. 2014 | 12:54 Counter-Strike 2
S novým updatem na Counter-Strike: Global Offensive přichází nová pistole CZ75-Auto společně s novou krabicí, která obsahuje skiny pouze na pistole.Přestože dnešní update není příliš obsáhlý, může dost zásadně upravit výběr pistole při eku, kdy se obyčejně kupovala převážně P250 s občasnou "pětsedmičkou" a Deaglem. Přichází totiž nová, plně automatická pistole, CZ75-Auto.
Výchozí obrázek

S novým updatem na Counter-Strike: Global Offensive přichází nová pistole CZ75-Auto společně s novou krabicí, která obsahuje skiny pouze na pistole.

Přestože dnešní update není příliš obsáhlý, může dost zásadně upravit výběr pistole při eku, kdy se obyčejně kupovala převážně P250 s občasnou "pětsedmičkou" a Deaglem. Přichází totiž nová, plně automatická pistole, CZ75-Auto.


(klikněte pro zvětšení)

Ta funguje jako náhrada za P250 - v inventáři si ji můžete vybrat právě místo P250. Bohužel s výhodou faktu, že je plně automatická, přichází i obrovská nevýhoda - pistole má 12 nábojů a pouhý jeden zásobník navíc, dohromady tedy 24.

Kromě CZ75-Auto přichází i velmi potřebný nerf AUG a SG553, kterým se snížila rychlost střelby, zvýšil recoil a změnil vzhled přiblížení. Pak už update obsahuje převážně pouze malé úpravy, opravy a změny na mapě Overpass.

Celý changelog si můžete přečíst zde.

Zdroj: HLTV.org