Přejít k hlavnímu obsahu

PRO FOOTBALL 2/2014 s přílohou o Lize mistrů a Evropské lize

Nenechte si ujít PRO FOOTBALL 2/2014 s přílohou o Lize mistrů a Evropské lize (celkem 100 stran)!Exkluzivní rozhovor poskytli tito hráči: FRANCK RIBÉRY, DANIEL STURRIDGE a ROMELU LUKAKU! Co vás v čísle ještě čeká? Žebříček TOP 15 mužstev Ligy mistrů, PLZEŇ A LIBEREC v Evropské lize, ZLATÝ MÍČ 2013 včetně plakátu CRISTIANA RONALDA, VILLARREAL, MÖNCHENGLADBACH, NANTES, profil polské EKSTRAKLASY, legenda THOMAS N‘KONO, talent MATIJA NASTASIČ či vzpomínka na ITÁLII na MS 2006!
Výchozí obrázek

Nenechte si ujít PRO FOOTBALL 2/2014 s přílohou o Lize mistrů a Evropské lize (celkem 100 stran)!

Exkluzivní rozhovor poskytli tito hráči: FRANCK RIBÉRY, DANIEL STURRIDGE a ROMELU LUKAKU! Co vás v čísle ještě čeká? Žebříček TOP 15 mužstev Ligy mistrů, PLZEŇ A LIBEREC v Evropské lize, ZLATÝ MÍČ 2013 včetně plakátu CRISTIANA RONALDA, VILLARREAL, MÖNCHENGLADBACH, NANTES, profil polské EKSTRAKLASY, legenda THOMAS N‘KONO, talent MATIJA NASTASIČ či vzpomínka na ITÁLII na MS 2006!

 

V příloze pak profily všech osmifinalistů LM, statistiky, historie, fakta i rozpis zápasů. Na superplakátech (A2) FRANCK RIBÉRY a ARSENAL, na dvoustránkových MATIJA NASTASIČ, ROMELU LUKAKU a FERNANDO LLORENTE! Více na www.profootball.cz a na www.facebook.com/CasopisProFootball, ukázku téměř poloviny čísla najdete zde: http://goo.gl/fS4gW2!