Přejít k hlavnímu obsahu

Gambit odhalují náhradníky pro tento týden

19. 2. 2014 | 21:50 League of Legends
Čtveřici ruských hráčů potkal problém s vízy a do tohoto herního týdne musí nastoupit se sestavou plnou náhradníků.Není to poprvé, kdy Gambit Gaming budou muset nastoupit s náhradníkem, ale tento týden to bude úplně poprvé, kdy v sestavě ruského celku nebude hrát jediný Rus! V pětici, která nastoupí do víkendových utkání, bude hrát pouze jediný hráčů původní sestavy - EDward. Ten má vízum vyřízené na delší dobu díky tomu, že minulý rok působil v Americe u Curse Gaming.
Výchozí obrázek

Čtveřici ruských hráčů potkal problém s vízy a do tohoto herního týdne musí nastoupit se sestavou plnou náhradníků.

Není to poprvé, kdy Gambit Gaming budou muset nastoupit s náhradníkem, ale tento týden to bude úplně poprvé, kdy v sestavě ruského celku nebude hrát jediný Rus! V pětici, která nastoupí do víkendových utkání, bude hrát pouze jediný hráčů původní sestavy - EDward. Ten má vízum vyřízené na delší dobu díky tomu, že minulý rok působil v Americe u Curse Gaming.

Tahle informace, že Gambit budou muset hrát s náhradníky, už je známá pár dní, nyní se ovšem dostala ven i informace, kdo že v týmu GMB nastoupí. Někomu by se mohlo zdát, že to bude spíše tým Ninjas in Pyjamas, kdo se v tomto týdnu zúčastní, ovšem bohužel neuvidíme v akci Aleše 'Freeze' Kněžínka, který je přitom velký kamarád s EDwardem.

0

Na solo linkách se objeví známá dvojice Zorozero a nukeduck, v jungli se ukáže nová posila Ninjas in Pyjamas Hulberto (Amin opustil NiP z důvodu věku, tým totiž začne trénovat na případnou promoci). Na botu se pak ukáže dvojice EDward a fury III, který se také nedávno ukázal v jednom zápasem s NiP, ovšem jako jungler. Bude tak zajímavé sledovat tuhle improvizovanou sestavu GMB, jestli se jim podaří alespoň z části navázat na dočasné výsledky původní pětice.

Sestava Gambit Gaming pro šestý týden LCS EU:

{#Dánsko} Morten 'Zorozero' Rosenquist - Top Laner
{#Švédsko} Johan 'Hulberto' Johansson - Jungler
{#Norsko} Erlend 'nukeduck' Våtevik Holm - Mid Laner
{#Německo} Jakob 'fury III' Burke - Marksman
{#Arménie} Edward 'Edward' Abgaryan - Support

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.