Přejít k hlavnímu obsahu

ESEC 2014 bude znovu pořádat e-frag.net

4. 3. 2014 | 22:47 Counter-Strike 2
Stejně jako minulý rok, tak i letošní bude srbský portál e-frag.net pořádat Electronic Sports European Championship 2014.
Výchozí obrázek

Stejně jako minulý rok, tak i letošní bude srbský portál e-frag.net pořádat Electronic Sports European Championship 2014.

ESEC

Electronic Sports European Championship 2014 se bude hrát pět měsíců, a to od srpna do prosince (8. - 12. měsíc). LAN finále se znovu odehraje v hlavním městě Srbska - Bělehradě.

Minulou sezónu Dánsko dokázalo ve velkolepém finále porazit Francii 3-1 na mapy a zvednout tak nad své hlavy první mezinárodní trofej ve hře Counter Strike: Global Offensive. Letos bude stejný systém jako minulý rok - v srpnu začnou kvalifikační turnaje pro nenasazané týmy a po odehrání kvalifikací bude následovat skupinová fáze, poté samozřejmě znovu vyřazovací boje a na přelom nového roku tento turnaj završí LAN finále v Bělehradě.

Letos organizátoři zavedli do ESEC novou hru a to DotA 2, takže hráči a fanoušci této velmi oblíbené hry se také mohou těšit na své.

(ESEC 2013 LAN finále Bělehrad - týmy Dánska a Francie)


Když první mezinárodní turnaj v nové hře CS:GO pořádala právě srbská organizace e-frag, moc lidí jim nevěřilo a nedávalo tomu naděje. Ale opak byl pravdou a e-frag dokázali připravit vynikající turnaj s výborně připraveným LAN finále v Bělehradě. Za to také mluví slova hráčů:

"Podle mého názoru letošní nejlepší akce byla s týmem Francie, když jsme jeli hrát do Srbska LAN finále ESEC proti Dánsku. Abych byl upřímný, byl jsem dost pesimistický o organizaci na LAN, protože jsem neznal zemi a lidi tam. A jsem rád, že jsem se mýlil! Bylo to úžasné - úžasná akce na úžasném místě, moc jsem si to užil!

Nemohu zapomenout na lidi a atmosféru. Zápas byl úžasný a zábavný. Rád bych ještě jednou poděkoval organizátorům, protože s námi vycházeli velmi pěkně a se spousty jsem se spřátelil. Myslím, že skoro všechno bylo perfektní!"

{#Francie} Kenny 'kennyS' Schrub

"Turnaj ESEC LAN finále měl jednu z nejlepších organizací, kterou jsem kdy viděl, všechno bylo perfektní! Hlavně proto, že organizátoři byli příjemní a přátelští. Jediné, co mohu říct - do Srbska chci přijet znovu a tentokrát turnaj vyhrát, hodně štěstí všem."

{#Francie} Dan 'aPEX' Madesclaire

"Moc se mi líbila organizace tohoto turnaje, vše bylo perfektní, hymny byly vynikající. Opravdu bych chtěl zažít něco takového ještě jednou. Všechno bylo na špičkové úrovni a turnaj sám byl něco, co jsem si opravdu užil a tak už se těším na novou sezónu ESEC."
{#Dánsko} Peter 'dupreeh' Rasmussen
Trailer - ESEC 2014

Zajímavé odkazy (ESEC 2013)

Českému a slovenskému celku se minulá sezóna příliš nevydařila. Jak si povedou letos? Koho by jste chtěli vidět jako kapitány našich zemí?

Štítky: ESEC