Přejít k hlavnímu obsahu

Bývalý tým Herdynovců se definitivně rozpadá!

8. 3. 2014 | 17:57 League of Legends
Bohužel se to stalo skutečností, ale bývalý tým eSuby nebo FrozenRiders dosti známý jako Herdynovci se bohužel definitivně rozpadá.
Výchozí obrázek

Bohužel se to stalo skutečností, ale bývalý tým eSuby nebo FrozenRiders dosti známý jako Herdynovci se bohužel definitivně rozpadá.

Už před pár týdny či měsíci se kolem bývalé domácí jedničky dělo něco divného. Začalo to pro velkou část komunity přestupem z eSuby do FrozenRiders, což následovalo také změny v sestavě. Z týmu nejenom, že odešel Demon a na pozici support přišel talentovaný Dán sweaty b, ale chvíli na to se kvůli šancem týmu dostat se do Coke Zero Challenger Series posadil na lavičku i samotný Herdyn, kterého nahradil odstranovac.

S novou posilou se týmu o moc lépe nevedlo a ani výměna solo linek odstranovace s Rikytanem nepomohla týmu se do Challenger Series kvalifikovat, čímž si přiblížit vysněnou LCS. Nakonec tyhle opakované nezdary vedly k tomu, že dnešním dnem se oficiálně tým rozpadá.

0

Zprávu o rozpadu týmu poslal do světa ze své Facebook stránky marksman Baxtrix:

"Všechny Vás zdravím. Dnes pro Vás mám byť nerad, spíše takový smutnější post. Jak určitě víte, náš poslední pokus o získání místa v Challenger series skončil opět nezdarem. Naše dlouhodobé neúspěchy o angažmá na evropské scéně spustily řadu událostí, které vyústily v rozpad našeho týmu. Poté, co jsme zhodnotili všechny naše možnosti, nám vyšlo, že se jedná o nejrozumnější řešení naší situace. Každý půjdeme vlastní cestou.

Já se nyní budu snažit pracovat sám na sobě, zlepšovat se a najít si nový tým. Také volného času mám více, protože mi odpadly záležitosti okolo týmu, takže můžete v brzké době očekávat pravidelný rozpis streamů, které bych rád okořenil praktickými radami do hry. Zkrátka veškerou svou činnost ve hře, jakoukoli akci apod. rozeberu co nejdetailněji, abyste z toho měli co největší užitek. 

Sledujte fanpage a očekávejte novinky."

Co bude s jednotlivými hráči dál zatím není známé, ale například LouGi se na své Facebook stránce vyjádřil, že má nabídky i od zahraničních týmů. Navíc se dá předpokládat, že mechanicky kvalitní hráči jako je například odstranovac dlouho bez angažmá nezůstanou.

Bývalá sestava Herdynovců:

{#Česká Republika} Jan 'Rikytan' Kusák - Top Laner
{#Slovenská Republika} Lukáš 'LouGi' Balaževič - Jungler
{#Slovenská Republika} Michal 'odstranovac' Duchoň - Mid Laner
{#Česká Republika} Štěpán 'Baxtrix' Buchta - Marksman
{#Dánsko} René 'sweaty b' Therkildsen - Support

{#Česká Republika} Petr 'Xnapy' Jirák - Trenér
{#Česká Republika} Pavel 'Herdyn' Mikeš - Náhradník

Štítky: FROZENRIDERS
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.