Přejít k hlavnímu obsahu

ex-AD oficiálně pod HellRaisers

11. 3. 2014 | 14:08 Counter-Strike 2
Bývalí Astana Dragons se oficiálně přesouvají pod HellRaisers, za které budou hrát na nadcházejícím EMS One Katowice (13. - 16. března).Už od prosince byli svěřenci Kirilla 'ANGE1' Karasiowa bez domova poté, co se s Astana Dragons vzájemně domluvili na odchodu z organizace. Teprve před týdnem sestava oznámila, že na nadcházejícím EMS One Katowice budou pod jménem HellRaisers.
Výchozí obrázek

Bývalí Astana Dragons se oficiálně přesouvají pod HellRaisers, za které budou hrát na nadcházejícím EMS One Katowice (13. - 16. března).

Už od prosince byli svěřenci Kirilla 'ANGE1' Karasiowa bez domova poté, co se s Astana Dragons vzájemně domluvili na odchodu z organizace. Teprve před týdnem sestava oznámila, že na nadcházejícím EMS One Katowice budou pod jménem HellRaisers.

Pod tímto jménem už dříve hráli ukrajinští Counter-Strike 1.6 hráči včetně trojice markeloff-ANGE1-Edward, od té doby však přešla do neaktivity a vrací se až teď do Counter-Strike: Global Offensive s hlavním sponzorem ASUS Russia.

"Ahoj! Jsme rádi, že můžeme oznámit náš nový domov. To je pro nás důležité obzvláště kvůli EMS One Katowice. Jsme opravdu vděční ASUS, se kterými jsme chtěli spolupracovat už dlouho. Myslím, že teď můžeme začít hrát naplno a navrátit si ztracenou slávu. Chtěl bych poděkovat všem těm, kteří nás podporovali.

{#Ukrajina} Kirill 'ANGE1' Karasiow

Sestavě se v poslední době příliš nedařilo na online ligách kromě jedné porážky NiP, na poslední LAN prohráli s Natus Vincere a ani na CS: Forever London neukázali příliš dobrý výsledek, když skončili na 3. - 4. místě po prohře 1-2 s fnatic.

HellRaisers budou na EMS One Katowice reprezentováni:

{#Kazachstán} Dauren 'AdreN' Kystaubayev
{#Ukrajina}  Kirill 'ANGE1' Karasiow
{#Ruská federace} Mihail 'Dosia' Stolyarov
{#Ukrajina} Yegor 'markeloff' Markelov
{#Ukrajina} Emil 'Kucher' Akhundov