Přejít k hlavnímu obsahu

swag opouští compLexity

24. 3. 2014 | 12:47 Counter-Strike 2
Dnes v noci oznámila organizace compLexity odchod Braxtona 'swag' Pierce z compLexity, jehož alespoň dočasně nahradí Ryan 'fREAKAZOiD' Abadir.
Výchozí obrázek

Dnes v noci oznámila organizace compLexity odchod Braxtona 'swag' Pierce z compLexity, jehož alespoň dočasně nahradí Ryan 'fREAKAZOiD' Abadir.

compLexity měli vcelku úspěšnou cestu EMS One Katowice, kdy postoupili ze skupiny D z druhého místa po najetých LGB eSports a dvojnásobné výhře nad Clan-Mystik. Poté jim však nepřál los a okamžitě potkali favority turnaje, Ninjas in Pyjamas, které porazili na de_dust2, načež vcelku jednostranně prohráli na obou následujících mapách.

Hlavním faktorem za výhrou dust2 byl právě Pierce, který mapu skončil s 30-17 skóre a připsal si i jeden clutch 1v4, jak můžete vidět na klipu výše. Dnes se však tým bez jakéhokoliv vyjádření s mladým talentem loučí.

Podle nejnovějších drbů má Pierce problém s rodiči, kteří ho nechtějí pouštět na další evropské turnaje a chtějí, aby dokončil studium, jedná se však o nepotvrzenou situaci a můžeme pouze čekat na další informace od týmu.

compLexity jsou:

{#Spojené státy americké} Spencer 'hiko' Martin
{#Spojené státy americké} Jordan 'n0thing' Gilbert
{#Spojené státy americké} Sean 'sgares' Gares
{#Kanada} Kory 'semphis' Friesen
{#Spojené státy americké} Ryan 'fREAKAZOiD' Abadir (náhradník)

Štítky: swag, complexity