Přejít k hlavnímu obsahu

jance a spol míří k nEophyte

3. 4. 2014 | 18:39 Counter-Strike 2
ex-iNfernity ladies nacházejí nové zázemí v podobě nEophyte, kteří po dlouhé době angažují ladies sekci.Už jsou to tři měsíce, co Jana 'jance.' Kozáková a její spoluhráčky opustily zázemí iNfernity po problémech s komunikací. Měsíc poté k tomu vyměnily dvě hráčky a pustily se do mezinárodní sestavy, když se k nim připojila Ruska Olya 'Knopk@' Horoshilova a Srbka Kristina 'zon1Q' Stevanovic.
Výchozí obrázek

ex-iNfernity ladies nacházejí nové zázemí v podobě nEophyte, kteří po dlouhé době angažují ladies sekci.

Už jsou to tři měsíce, co Jana 'jance.' Kozáková a její spoluhráčky opustily zázemí iNfernity po problémech s komunikací. Měsíc poté k tomu vyměnily dvě hráčky a pustily se do mezinárodní sestavy, když se k nim připojila Ruska Olya 'Knopk@' Horoshilova a Srbka Kristina 'zon1Q' Stevanovic.

Dva měsíce tedy byla nová sestava bez zázemí a našla ho až dnes u nEophyte, kde se ladies tým neobjevil déle než rok. K přestupu se vyjádřila kapitána Kozáková:

"Jako první bych chtěla poděkovat nEophyte za poskytnutí možnosti reprezentovat jeden z  předních týmů v ČR! Velice si toho vážíme a uděláme vše pro to, aby jsme nezklamaly. 

Prozatím trénujeme taktiky a snažíme se "vychytat mouchy" v naší týmové hře. V brzké  době plánujeme hrát dívčí online cupy a jelikož chcem stále získávat nové zkušenosti,  určitě nás budete moci vidět i v turnajích, kde se budeme snažit konkurovat týmům  opačného pohlaví. 

Naším cílem je vyrovnat se těm nejlepším a v budoucnu se účastnit female LAN akcí,  popřípadě male akcí ... když k tomu bude příležitost. Každý zápas, každá lanka jsou nové  zkušenosti a to nikdy nemůže uškodit.

Budeme určitě rády, kdyby jste mohli dát "like" na naší facebook stránce, kde se také můžete dozvědět více informací o všech našich hráčkách. Na závěr děkuji všem našim fanouškům za podporu a také holkám za odhodlání do toho  dát vše! Mějte se hezky, ahoj!"

Sestava nEophyte.ROCCAT ladies je následovná:

{#Česká Republika} Jana 'jance' Kozáková
{#Česká Republika} Nikol 'Maiuska' Janečková
{#Česká Republika} Martina 'AmazonQa' Sedláková
{#Ruská federace} Olya 'Knopk@' Horoshilova
{#Srbsko} Kristina 'zon1Q' Stevanovic