Přejít k hlavnímu obsahu

Gunrunners podporují League of Legends

19. 4. 2014 | 00:46 League of Legends
Letošní sezóna je v plném proudu a herní tým Gunrunners se rozhodl nabrat svůj LoL tým.V současné době Gunrunners nepatří mezi ty organizace, o kterých by se hodně mluvilo. I tak ale kvality GRS nelze upřít, jelikož vedení už je stabilní po léta. Dosud byli u Gunrunners pouze sekce Call of Duty 2, World of Tanks, ale také v simulátoru FIFA, kde jsou opravdu kvalitní jména. I tak se ale vedení rozhodlo nabrat novou sekci v podobě League of Legends týmu.
Výchozí obrázek

Letošní sezóna je v plném proudu a herní tým Gunrunners se rozhodl nabrat svůj LoL tým.

V současné době Gunrunners nepatří mezi ty organizace, o kterých by se hodně mluvilo. I tak ale kvality GRS nelze upřít, jelikož vedení už je stabilní po léta. Dosud byli u Gunrunners pouze sekce Call of Duty 2, World of Tanks, ale také v simulátoru FIFA, kde jsou opravdu kvalitní jména. I tak se ale vedení rozhodlo nabrat novou sekci v podobě League of Legends týmu.

Sekce pod vedením Michala 'Fadeout' Mokoše spolu již pár týdnů hraje a dosud jsme tento tým mohli vidět pod vlajkou Frozenriders. Bohužel vznikly vzájemné rozpory, které vyvrcholily tím, že tato sekce nemohla odcestovat na nedávnou zastávku MČR Tour, kam se kvalifikovala.

0

Jak se bude bývalému Dotaři Petru 'Denyk' Hamarachovi dařit v jeho druhém LoL týmu? (Foto: eXtatus)

V sestavě nového GRS.LoL týmu nenalezneme žádné hvězdy, i tak ale na online turnajích dokáží kluci potrápit i mnohé celky ze širší elity naší scény. Nejznámějším jménem pro vás zřejmě bude Marksman Petr 'Denyk' Hamarach, který si před lety v Dotě zahrál v týmu i s Alex Ichem a v LoLku před pár měsíci zkoušel štěstí u týmu eXtatus.

Pár slov k přestupu dodal i kapitán sekce Michal Mokoš:

"Zdravím všechny fanoušky Gunrunners. Jmenuji se Michal 'Fadeout' Mokoš a jsem kapitán nové League of Legends sekce. Hrajeme spolu již od ledna a od odchodu z FrozenRiders jsme hledali novou organizaci a po velice příjemné konverzaci s manažerem GRS jsme se rozhodli, že do organizace vstoupíme. Na dobu jak dlouho spolu hrajeme si myslím,že jsme již pár menších úspěchů dosáhli a věřím, že s příchodem pod GRS a neustálou chutí se zlepšovat ještě mnohé úspěchy přijdou.

Nynější sestava Gunrunners.LoL:

{#Česká Republika} Ondřej 'Helgrind' Klika - Top Laner
{#Česká Republika} Michal 'Fadeout' Mokoš - Jungler
{#Česká Republika} Filip 'WirtyxSF' Maňák - Mid Laner
{#Česká Republika} Petr 'Denyk' Haramach - Marksman
{#Česká Republika} Tomáš 'Tomsa' Křivohlavý - Support

Štítky: Gunrunners
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.