Přejít k hlavnímu obsahu

Populární TSM mění junglera, OddOne trenerém

4. 5. 2014 | 01:51 League of Legends
Další změny se dějí na americké scéně, přichází další Evropan! Nejde ovšem o supporta, ale překvapivě o junglera. O případném novém supportovi v prohlášení nepadlo ani slovo.Team SoloMid je v současné době možná nejpopulárnější tým na evropské i americké scéně dohromady. Když se kdykoli podíváte na některý ze streamů hráčů TSM, tak čísla sledovanosti dosahují šílených výšin. Za tímto "americkým snem" míří po Bjergsenovi další Evropan a to amazing z Copenhagen Wolves.
Výchozí obrázek

Další změny se dějí na americké scéně, přichází další Evropan! Nejde ovšem o supporta, ale překvapivě o junglera. O případném novém supportovi v prohlášení nepadlo ani slovo.

Team SoloMid je v současné době možná nejpopulárnější tým na evropské i americké scéně dohromady. Když se kdykoli podíváte na některý ze streamů hráčů TSM, tak čísla sledovanosti dosahují šílených výšin. Za tímto "americkým snem" míří po Bjergsenovi další Evropan a to amazing z Copenhagen Wolves.

To znamená jediné, TheOddOne se stahuje ze základní sestavy SoloMidu a to po více než třech letech, což je neskutečné číslo! Od týmu se neodloučí naplno, bude totiž nadále žít s hráči v gaming house a vykonávat funkci trenéra po boku Reginalda, kde nejlépe zúročí své zkušenosti. Z hlediska mechanického skillu už to s ním holt v poslední době nebylo takové jako dřív.

Nynější sestava Team SoloMid:

{#Spojené státy americké} Marcus 'Dyrus' Hill - Top Laner
{#Německo} Maurice 'amazing' Stückenschneider - Jungler
{#Dánsko} Søren 'Bjergsen' Bjerg - Mid Laner
{#Kanada} Jason 'WildTurtle' Tran - Marksman
{#Spojené státy americké} Alex 'Xpecial' Chu - Support (náhradník)

{#Spojené státy americké} Andy 'Reginald' Dinh - Trenér
{#Kanada} Brian 'TheOddOne' Wyllie - Trenér

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.