Přejít k hlavnímu obsahu

Curse a SoloMid představují své nové supporty!

4. 5. 2014 | 21:47 League of Legends
Americký support Alex 'Xpecial' Chu definitivně opouští barvy Teamu SoloMid a míří ke konkurečním Curse Gaming.
Výchozí obrázek

Americký support Alex 'Xpecial' Chu definitivně opouští barvy Teamu SoloMid a míří ke konkurečním Curse Gaming.

Před pár dny se objevila nečekaná zpráva (čtěte zde: Změny v Americe - CLG i TSM ve čtyřech!), že z důvodu svého přístupu je posazen support Xpecial na lavičku. Opakuje se tak tedy historie, kdy z podobných problémů a nedorozumění s Reginaldem (současný trenér) musel tým opustit Chaox. Xpecial se podobně jako Chaox rozhodl nezůstat pouze na lavičce a opouští tak Team SoloMid nadobro.

Novým působištěm Alexe 'Xpecial' Chua se stává Curse Gaming. Tento tým se překvapivě dostal v jarním splitu do top4, ale tímhle jejich cíle zřejmě nekončí. Během jara se v týmu vyměnili hned tři supporti a zejména ten poslední, BunnyFuFuu, nepodával vůbec špatné výkony. I tak ale musíme podotknout, že Xpecial je na americké scéně opravdu hvězdou mezi supporty.

Pro Michaela 'BunnyFuFuu' Kuryla tedy po teprve pár týdnech hraní v profesionálním týmu přichází první smutný moment, kdy je tzv. "benchnut", tedy posazen na lavičku. I tak ale zůstane v barvách Curse a měl by působit v sesterském celku Curse Academy, kde bude moci nadále pilovat své individuální mechanické dovednosti.

Mezitím se také oznámilo, kdo nahradí Xpeciala v barvách TSM. Příliš rozmanitých tipů se skrz Redditem neobjevovalo, ovšem jedno jméno padalo opakovaně. Nebudeme tedy zdržovat, novým supportem druhého nejlpepšího celku v Severní Americe se stává Nicolas 'Gleebglarbu' Hadadd, který byl doposud hráčem Cloud 9 Tempest, kteří se po neúspěšné kvalifikaci bohužel rozpadli. TSM tak do letního splitu budou vstupovat s dvěma novými hráči a tak sledovat jejich výkony bude vskutku zajímavé. Podaří se jim konečně zdolat fenomenální Cloud 9?!

Nynější sestava Curse Gaming:

Diego 'Quas' Ruiz - Top Laner
{#Spojené státy americké} Christian 'IWDominate' Rivera - Jungler
{#Spojené státy americké} Joedat 'Voyboy' Esfahani - Mid Laner
{#Spojené státy americké} David 'Cop' Roberson- Marksman
{#Spojené státy americké} Alex 'Xpecial' Chu - Support

Nynější sestava Team SoloMid:

{#Spojené státy americké} Marcus 'Dyrus' Hill - Top Laner
{#Německo} Maurice 'amazing' Stückenschneider - Jungler
{#Dánsko} Søren 'Bjergsen' Bjerg - Mid Laner
{#Kanada} Jason 'WildTurtle' Tran - Marksman
{#Spojené státy americké} Nicolas 'Gleebglarbu' Hadadd - Support

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.