Přejít k hlavnímu obsahu

GUNRUNNERS přebírají sestavu Citrons

6. 5. 2014 | 13:03 Counter-Strike 2
GUNRUNNERS včera přebrali sestavu Citrons, která odchozího Jindřicha 'zEDKO' Chybu vyměnila za Jiřího 'KozliQ' Kozla, jehož ENSOX se po různých problémech rozpadli.Citrons v poslední době utržili řádku úspěchů po výměně sestavy, z dvou LAN tohoto roku (EIZO CS:GO LAN #1 a #2) přijeli domů s třetím místem v prvním případě a se zlatou medailí v případě druhém.
Výchozí obrázek

GUNRUNNERS včera přebrali sestavu Citrons, která odchozího Jindřicha 'zEDKO' Chybu vyměnila za Jiřího 'KozliQ' Kozla, jehož ENSOX se po různých problémech rozpadli.

Citrons v poslední době utržili řádku úspěchů po výměně sestavy, z dvou LAN tohoto roku (EIZO CS:GO LAN #1 a #2) přijeli domů s třetím místem v prvním případě a se zlatou medailí v případě druhém.

V Pro Series si drží místo uprostřed ligy, před nimi stojí trojice Cyborg Factory, eSuba a nEophyte, zatímco si v obou vzájemných zápasech poradili jak s Iron Team tak s EERINESS. Dvojice LAN a řádka One Night Standů (jedno první a dvě druhá umístění) jim zajistila první místo v MČR Klasifikaci s 224 body.


Citrons na EIZO CS:GO LAN #1 po bronzovém umístění

Před nedávnem Citrons odešel jeden z klíčových hráčů, Jindřich 'zEDKO' Chyba, za lepší nabídkou a tým se musel poohlížet po náhradě. Několik zápasů odehrál s Matoušem 'pussyhead' Urbanem, později však využili situace ENSOX a přebrali Jiřího 'KozliQ' Kozla, který měl velkou zásluhu na slušných umístěních jeho týmu na EIZO CS:GO turnajích.

Dnes se tým společně s Kozlem přesouvá pod GUNRUNNERS poté, co u Citrons měli nedostačující podmínky i přes dobré výsledky, k čemuž se na webu organizace vyjádřil Michal 'Bordel' Weiss:

"Jak už to na naší scéně chodí, v našem bývalém zázemí se vyskytly problémy, kdy se nám nedostalo ani základní podpory, ve kterou jsme doufali. Přeci jenom nějaký ten výsledek jsme na offline akcích měli, ale po komunikaci s managerem to vypadalo, že jsme organizaci spíše na obtíž. Začal jsem tak řešit co dál, čirou náhodou mi napsal Tomiq ohledně nějaké novinky na Grunexu, tak jsem se rovnou zeptal, jestli třeba neví o někom, kdo by sháněl sekci. Slovo dalo slovo, řekli jsme si oboustranné očekávání a zjistili, že by naše spolupráce mohla fungovat. A tak přicházíme do Gunrunners o.s., kde jsme si jisti, že nám bude dobře a před námi budou ležet dlouhé měsíce a s nimi i úspěchy na CS:GO scéně. Tak nás sledujte jak na MČR Klasifikaci, District Lan turnajích, Starladder AM ligy, ESL A Series EU ladderu, PZ ProSeries Ligy, tak nadcházející BGCH klasifikaci."

K angažování nové sekce po bezmála roce bez Counter-Strike: Global Offensive podal své vyjádření majitel GUNRUNNERS, Tomáš 'Tomiq4n' Secký:

"Jsem opravdu nadšen, že se po delší době vracíme do vod Counter-strike Global Offensive a to právě s touhle sestavou. Kluci mají za poslední dobu výborné výsledky především z offline akcí, ale také online. Po několika nabídkách a hledání perspektivního týmu, jsme nakonec došli k závěru, že mládí a zkušenosti je přesně to, co hledáme. Pěvně věřím, že tento krok hráčům dodá novou chuť a motivaci vítězit a barvy Gunrunners uvidíme na mnoha akcích. Chtěl bych osobně přivítat Bordela, jAPKAa, KozliQa, jOHNYho a thieffa. Na závěr chci poděkovat partnerům, bez kterých by tento přestup nebyl možný, děkujeme!"

Nová sestava GUNRUNNERS

{#Česká Republika} Michal 'Bordel' Weiss
{#Česká Republika} Tomáš 'jAPKOo' Chyba
{#Česká Republika} Jiří 'KozliQ' Kozel
{#Česká Republika} Jan 'joHNY' Růžek
{#Česká Republika} Matěj 'thieff' Žádník

Nová sestava se původně chystala na nadcházející EIZO CS:GO LAN #3, která se koná tuto sobotu, účast si ale rozmyslela, takže ji nejdříve uvidíme až v červnu na další edici turnaje v pražském Districtu.

Štítky: Citrons, Gunrunners