Přejít k hlavnímu obsahu

Dva hráči Ninjas in Pyjamas zabanováni!

2. 6. 2014 | 15:46 League of Legends
Nepříjemná situace se dnes stala zřejmě nejkvalitnějšímu amatérskému týmu současnosti Ninjas in Pyjamas, za jehož barvy hraje i náš Aleš 'Freeze' Kněžínek.Ninjas in Pyjamas za svoji nedlouhou historii prošly už několikrát velkou obměnou sestavy. Nejnovější hvězdnou posilou týmu je bývalý hráč Gambit Gaming Alexey 'Alex Ich' Ichetovkin, který se do Švédska přestěhoval i se svoji rodinou. Nyní se ovšem pro něj i zbytek NiP objevily nepříliš očekávané trable, tým bude muset vyměnit dva hráče.
Výchozí obrázek

Nepříjemná situace se dnes stala zřejmě nejkvalitnějšímu amatérskému týmu současnosti Ninjas in Pyjamas, za jehož barvy hraje i náš Aleš 'Freeze' Kněžínek.

Ninjas in Pyjamas za svoji nedlouhou historii prošly už několikrát velkou obměnou sestavy. Nejnovější hvězdnou posilou týmu je bývalý hráč Gambit Gaming Alexey 'Alex Ich' Ichetovkin, který se do Švédska přestěhoval i se svoji rodinou. Nyní se ovšem pro něj i zbytek NiP objevily nepříliš očekávané trable, tým bude muset vyměnit dva hráče.

0

Riot Games dnes na oficiální fóru vzneslo rozsudek nad dvojicí hráču Ninjas in Pyjamas Mithym a Nukeduckem, kteří za svoji přehnanou toxicitu a také leavování her obdrželi ban na kompetitivní scénu do konce roku 2014. Oba dva hráči byli reportováni průměrně každou třetí hru, což při velkém počtu odehraných her udělá obrovské číslo.

Co bude s týmem teď? Momentálně se nečeká na nic jiného, než na oficiální stanovisko organizace. Jediný, kdo se prozatím k tomuto problému vyjádřil, je právě Alex Ich. Jak sám říká, věděl o toxicitě hráčů už déle a věděl o riziku případného banu, jen se mu délka trvání zddá nepřiměřená.

Koho byste rádi viděli v sestavě Ninjas in Pyjamas? Příliš hráčů na úrovni LCS volných není...

Nynější sestava Ninjas in Pyjamas:

{#Ruská federace} Alexey 'Alex Ich' Ichetkovin- Top Laner
{#Norsko} Tri Tin 'k0u' Lam - Jungler
{#Norsko} Erlend 'nukeduck' Holm - Mid Laner
{#Česká Republika} Aleš 'Freeze' Kněžínek - Marksman
{#Španělsko} Alfonso Aguirre 'Mithy' Rodriguez - Support

Zdroj: Fórum Riot Games

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.