Přejít k hlavnímu obsahu

NR přechází k Infected s novou sestavou

5. 6. 2014 | 19:19 Counter-Strike 2
Bývalí NecroRaisers jsou druzí, kteří mění svou sestavu po GUNRUNNERS a zároveň oznamují přechod k nové organizaci, Infected Gaming.Po bouři, která přešla převážně přes týmy nEophyte, eSuba a NecroRaisers se objevilo několik sestav, které se mohly složit, avšak jediní, kdo ji od té doby oficiálně potvrdil, byli GUNRUNNERS. Dnes se k nim přidávají i ex-NecroRaisers, kteří mění dvojici hráčů.
Výchozí obrázek

Bývalí NecroRaisers jsou druzí, kteří mění svou sestavu po GUNRUNNERS a zároveň oznamují přechod k nové organizaci, Infected Gaming.

Po bouři, která přešla převážně přes týmy nEophyte, eSuba a NecroRaisers se objevilo několik sestav, které se mohly složit, avšak jediní, kdo ji od té doby oficiálně potvrdil, byli GUNRUNNERS. Dnes se k nim přidávají i ex-NecroRaisers, kteří mění dvojici hráčů.

Sestavu dnes již oficiálně opouští Michal 'KETUBOR' Csontoš a Lukáš 'theton' Rybnický, které nahrazuje Jiří 'KozliQ' Kozel a přes původní pokus s Tomášem 'teCkoO' Koširerem bývalý hráč nEophyte, Jaroslav 'VANTICEK' Dudla.

Zároveň tým oznamuje přechod k jiné organizaci, Infected Gaming, kteří jim nabídli lepší podmínky. Více k přestupu a změně hráčů napsal Tomáš 'benq1' Masaryk:

"Tak teda v prvom rade by som chcel vedeniu iNfected gaming poďakovať za prejavenú dôveru, ktorú do nášho novo zloženého tímu vkladajú. Takisto by som však chcel poďakovať tímu NecroRaisers, hlavne teda Moontymu, za všetko čo pre nás kedy urobil a takisto aj bývalým spoluhráčom Robutkovi a Thetonovi za skvelé zážitky. V našich radách teda nastáva zmena, ktorá bude dúfajme pozitívna a prinesie nám vytúžené úspechy. Týmto v tíme vítam Kozlika a Vanta a verím, že bude tento tím úspešný, nakoľko si myslím, že je správne zložený. Držte nám teda palce a všetko aktuálne info ohľadom nášho tímu nájdete na mojej fanpage a na fanpage iNfected gaming."

Sestava Infected Gaming

{#Slovenská Republika} Tomáš 'benq1' Masaryk
{#Slovenská Republika} Erik 'ecko' Koširer
{#Slovenská Republika} Richard 'queztone' Strnátko
{#Česká Republika} Jiří 'KozliQ' Kozel
{#Česká Republika} Jaroslav 'VANTICEK' Dudla