Přejít k hlavnímu obsahu

League of Legends opět součástí Gunrunners

25. 6. 2014 | 20:55 League of Legends
Známá česká organizace Gunrunners po několikáté vstupuje do vod League of Legends angažováním nové sekce.
Výchozí obrázek

Známá česká organizace Gunrunners po několikáté vstupuje do vod League of Legends angažováním nové sekce.

Nový Gunrunners.LoL tým vzniká ze sestavy, která naposledy působila u Ensox a zahráli si pod jeho vlajkou například Hitpoint Masters, kde se jim bohužel na vyvrcholení nepodařilo probojovat. Sestava není složená z nejlepších hráčů naší scény, ale i tak jsme mnohá jména mohli zahlédnout i na lan akcích, tudíž tenhle tým nebude radno podceňovat a dal by se zařadit mezi širší špičku naší scény. Více o týmu prozradil pro web organizace kapitán týmu Daniel 'Rasen' Predajňa.

0

Zdravím Vyvolávače ! Volám sa Daniel 'Rasen' Predajňa pochádzam zo Slovenska a som kapitánom novej GRS sekcie. S teamom hrajeme o dosť kratšiu dobu ako ostatné Top teamy Česka ale verím tomu, že časom a tréningom dokážeme prekvapiť i tých najlepších. Každý z hráčov má skusenosti buď z hitpoint ligy/kvalifikácie alebo z bývaleho už rozpadnutého ENSOX. Zhľadom na to, že sme boli pozvaný na Legendcon (ktorý je už davno presunutý) tak sa rozhodol nás tréner Lukáš 'flasty' Bravenec vyhladať zázemie a po bezproblémovej dohode sa stávame členmi novej GRS LoL sekcie. Naše ciele do budúcna bude určite sa kvalifikovať na nasledujúci Lancraft potom odohrať Legendcon a mozno ak sa vydarí tak i MčR alebo Chalenger series. Ešte raz by som sa chcel poďakovať Gunrunners za ich ochotu a my len dúfame, že časom sa nám nahromadia i nejake tie úspechy.

Nynější sestava Gunrunners.LoL:

{#Česká Republika} Martin 'Frkyn' Farkaš - Top Laner
{#Česká Republika} Martin 'Drtik' Milich - Jungler
{#Česká Republika} Jan 'Xeruth' Podskalský - Mid Laner
{#Česká Republika} Marek 'Pivnidisk' Judas - Marksman
{#Slovenská Republika} Daniel 'Rasen' Predajňa - Support

Štítky: Gunrunners
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.