Přejít k hlavnímu obsahu

REViTAL Gaming s novou sestavou

25. 6. 2014 | 12:23 Counter-Strike 2
REViTAL Gaming po více než dvou měsících bude opět bojovat ve hře Counter-Strike: Global Offensive s novou sekcí.Jsou to už dva měsíce a i pár dní, co REViTAL ztratili svou CS:GO sekci, která byla i v naší Pro Series lize. Sestavu jim přebrala organizace Iron Team. Od tehdy měli RVG pod svými křídly pouze LoL sekci, ovšem nyní přibývá další již v ostřílených hře.
Výchozí obrázek

REViTAL Gaming po více než dvou měsících bude opět bojovat ve hře Counter-Strike: Global Offensive s novou sekcí.

Jsou to už dva měsíce a i pár dní, co REViTAL ztratili svou CS:GO sekci, která byla i v naší Pro Series lize. Sestavu jim přebrala organizace Iron Team. Od tehdy měli RVG pod svými křídly pouze LoL sekci, ovšem nyní přibývá další již v ostřílených hře.

Svými výsledky padl Adamovi 'Bullit' Liškovi do oka tým, v němž působíl i jeden ze známějších CS 1.6 hráčů. Řeč je o Matějovi 'Akynos' Današovi, kterého ještě čekají ve škole dvě zkoušky. To ale tým vyřešil. Jediný hráč s českou národností je Marek 'iNSpER' Mrázek, který už má za sebou ne jednu LAN akci. V týmu uvidíme také mladé rozvíjející se talenty.


z leva: FranzP, Akynos, neverim, bit0x, cHeatoN

Tato sestava zatím hraje pouze na ESL, kde ale předvádějí pěkné výsledky. Asi nejlepší výsledek je výhra proti highrollers, kteří bojovali ve finální části Švédských mistrovství proti SK Gaming. Také velmi vyrovnaný zápas hráli proti pomixované reprezentaci Bosny a Hercegoviny se Srbskou. Aktuálně si drží druhé místo v Evropské A series, hned před tuzemskými GUNRUNNERS.

Pôvodný plán bol zložiť nejaký mix na GO4CSGO turnaje a hrať sa. Krátko na to sme sa s Monttym dohodli, že začneme hrávať aj ligy, taktiež iba ako mix tím. Darilo sa nám, postúpili sme do Európskej A series premier, a hrali sme stále v rovnakej päťke, prípadne sa menil jeden hráč. Po pár zápasoch sme ale prišli na to, že na švédskych či holandských serveroch to jednoducho nejde a po rýchlej dohode s Bullitom budeme hájiť farby REViTAL Gamingu. V skutočnosti ma prekvapila rýchlosť jednania zo strany REViTAL, ktorý nám priebehom pár hodín zabezpečili veci, ktoré sme potrebovali. Týmto chcem poďakovať REViTAL za support. Čo sa týka našich turnajov / zápasov, zatiaľ ostávame na esl, kde sa budeme zohrávať a hľadať herný štýl, ktorý nám bude vyhovovať. Na lanke sa uvidíme asi až v budúcej MČR sezóne.

{#Slovenská Republika} Matej 'forji' Kmiť

Chtěl bych klukům popřát do budoucna mnoho úspěchů jak na našich tak zahraničních ligách a LAN akcích a pevně věřím ža tato spolupráce přinese jen samou radost.

{#Česká Republika} Adam 'Bullit' Liška

Nová sestava REViTAL je následující:

{#Slovenská Republika} Matej 'forji' Kmiť
{#Česká Republika} Marek 'iNSpER' Mrázek
{#Slovenská Republika} Martin 'MonttY' Melišek
{#Slovenská Republika} Štefan 'rejd1' Rejda
{#Slovenská Republika} Radoslav 'TDi' Haneš

Štítky: REViTAL