Přejít k hlavnímu obsahu

Kup grafickou kartu GeForce GTX a získej Rainbow Six nebo Assassin's Creed

7. 10. 2015 | 08:29 Všechny hry
Assassin’s Creed. To je prostě moje. Na PC jsem dohrál všechny díly, od úplně prvního Assassin’s Creed v roce 2007 až po poslední loňské Assassin’s Creed: Unity.  S potěšením tak mohu oznámit, že po omezenou dobu si ti, kdo zakoupí grafickou kartu GeForce GTX 980 Ti, 980 nebo 970, či 970M a vyšší GPU v herním notebooku, budou moci vybrat plnou hru Tom Clancy’s Rainbow Six Siege nebo Assassin’s Creed Syndicate zdarma v rámci bundlu STŘELBA NEBO OSTŘÍ.
Výchozí obrázek

Assassin’s Creed. To je prostě moje. Na PC jsem dohrál všechny díly, od úplně prvního Assassin’s Creed v roce 2007 až po poslední loňské Assassin’s Creed: Unity. 

S potěšením tak mohu oznámit, že po omezenou dobu si ti, kdo zakoupí grafickou kartu GeForce GTX 980 Ti, 980 nebo 970, či 970M a vyšší GPU v herním notebooku, budou moci vybrat plnou hru Tom Clancy’s Rainbow Six Siege nebo Assassin’s Creed Syndicate zdarma v rámci bundlu STŘELBA NEBO OSTŘÍ.

V mém případě je to Assassin’s Creed protože miluju jeho příběhové linie. Také se mi líbí unikátní gameplay. A fakt, že všechny díly jsou zasazené do určité reálné historické éry, dělá jednotlivé hry ještě zajímavějšími. Na svých cestách časem jsme byli svědky křížových výprav a ochutnali renezanci, prohlédli si Ameriku ještě v době koliniální a na vlastní kůži zažili francouzskou revoluci.

S vývojářem hry Assassin’s Creed: Syndicate i celé Assassin’s Creed série, společností Ubisoft, spolupracujeme na grafických vylepšeních. To stejné platí i pro Tom Clancy’s Rainbow Six Siege.

Naše spolupráce na celé Assassin’s Creed frančíze tak má dlouhou historii. Kritiky vyzdvihovaly Assassin’s Creed: Unity za způsob, jakým díky světelným technikám NVIDIA HBAO+ vystupovaly důležité detaily. Technologie NVIDIA PhysX stála za precizními efekty kouře, pochodní a táborových ohňů v dílu Assassin’s Creed IV Black Flag. Mnoho titulů série Assassin’s Creed profitovalo z našich vyhlazovacích technik MFAA či TXAA.

A historie se váže také k Ubisoftím hrám inspirovaným Tomem Clancym. Vzpomeňme na zatím poslední titul, Tom Clancy’s: Splinter Cell Blacklist nebo Tom Clancy’s H.A.W.X. 2

Takže si vyber novou GeForce GTX a následuj mě do viktoriánského Londýna v Assassin’s Creed: Syndicate nebo se přidej ke SWAT týmu a bojuj proti teroristům v Tom Clancy’s Rainbow Six Siege.

- Tri Huynh, NVIDIA