Přejít k hlavnímu obsahu

Freeze se vrací do Evropy!

7. 5. 2016 | 20:59 League of Legends
Nejznámější český profesionální hráč Aleš 'Freeze' Kněžínek se po působení v zámoří opět vrací do Evropy, jeho příští destinací je H2k Gaming.
Výchozí obrázek

Nejznámější český profesionální hráč Aleš 'Freeze' Kněžínek se po působení v zámoří opět vrací do Evropy, jeho příští destinací je H2k Gaming.

Pouze čtyři měsíce strávil Freeze mimo starý kontinent, jeho angažmá u Renegades je u konce. Po přerušení kariéry Forg1vena se nabízel přestup do H2k Gaming a právě ten se dnešním dnem potvrdil. Český progamer, jehož kariéra odstartovala v eXtatus v roce 2012, se tak po půlroční odmlce vrací do kolotoče evropské LCS, která tak pro oko českého fanouška League of Legends bude opět o něco zajímavější.

H2k Gaming

H2k Gaming se v základní části jarního splitu umístili na druhém místě se skóre 14:4, nicméně v playoff skončil tým okolo Forg1vena po těsných prohrách s Origen a Fnatic až čtvrtý. Příchod Freeze byl oznámen dnes na oficiálním Facebook profilu organizace, ale zatím není jasné, jestli půjde o jedinou změnu v týmu. Jasným cílem H2k je samozřejmě postup na Worlds, pro Freeze je tohle výborná příležitost, když vezmeme v potaz jeho minulost v týmech, kterým se snažil dávat carry za účelem záchrany v soutěže. Hodně štěstí, Mrazíku!

Aktuální sestava H2k Gaming:

{#Rumunsko} Andrei 'Odoamne' Pascu - Top Laner
{#Polsko} Marcin 'Jankos' Jankowski - Jungler
{#Korejská republika} Yoo 'Ryu' Sang-ook - Mid Laner
{#Česká Republika} Aleš 'Freeze' Kněžínek - AD Carry
{#Polsko} Oskar 'VandeR' Bogdan - Support

Štítky: freeze, H2K Gaming
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.