Přejít k hlavnímu obsahu

s1mple se připojuje k týmu Worst Players

9. 5. 2016 | 14:03 Counter-Strike 2
s1mple se překvapivě připojuje k ukrajinskému týmu Worst Players.Aleksandr "s1mple" Kostyliev po velmi dobrém výkonu majoru MLG Columbus musel odejít z Team Liquid kvůli neshodám a kvůli tomu, že mu nevyhovoval jeho role v týmu. Není to poprvé, co byl s1mple nucen opustit tým kvůli neshodám. V HellRaisers byl s1mple donucen odejít mimojiné i kvůli neshodám s nejlepším českým hráčem oskarem.
Výchozí obrázek

s1mple se překvapivě připojuje k ukrajinskému týmu Worst Players.

Aleksandr "s1mple" Kostyliev po velmi dobrém výkonu majoru MLG Columbus musel odejít z Team Liquid kvůli neshodám a kvůli tomu, že mu nevyhovoval jeho role v týmu. Není to poprvé, co byl s1mple nucen opustit tým kvůli neshodám. V HellRaisers byl s1mple donucen odejít mimojiné i kvůli neshodám s nejlepším českým hráčem oskarem.

Nyní, když se vrátil do Evropy, se s1mple připojuje k ukrajinskému týmu Worst Players se třemi dalšími Ukrajinci (arch, fix, crush) a jedním Rusem (Dima). Tento tým byl založen zhruba před měsícem. Kromě s1mpla jsou tyto jména poměrně neznámé, byť už jsme je mohli vidět v různých CIS týmech, zatím však bez většího úspěchu. Dimu a arche jsme mohli vidět v ruském týmu YP, crushe v ukrajinském týmu eXplosive a fixe v CIS týmu Empire. Všichni hráči jsou velmi mladí, věkový průměr týmů je zhruba 19 let. K týmu se pravděpodobně připojí ještě kouč Ivan "Johnt" Shevcov.

s1mple se vrací do ukrajinského týmu

s1mple se vrací do ukrajinského týmu. Zdroj: HLTV.org

s1mplovo výjádření pro HLTV.org:

Stále máme smlouvu s Team Liquid, kteří mi dávají plat. Líbí se mi tento nový tým, protože jsme všichni mladí hráči. Možná nemáme tolik zkušeností, ale zato máme výborný aim a movement.

Momentálně jednáme s Johntou o jeho přidání se do týmu na pozici kouče. Také jednáme s organizacemi o možnosti spolupráce.

Věřím v tento tým a udělám všechno pro to, abychom se dostali na TOP úroveň.

Sestava Worst Players:

{#Ukrajina} Aleksandr "s1mple" Kostyliev
{#Ukrajina} Vladislav "arch" Svistov
{#Ukrajina} Ilya "fix" Golovko
{#Ukrajina} Igor "crush" Shevchenko 
{#Ruská federace} Dmitriy "Dima" Bandurka 

Zdroj: HLTV.org
Štítky: s1mple