Přejít k hlavnímu obsahu

NecroRaisers s novou sekcí

16. 5. 2016 | 00:31 Counter-Strike 2
NecroRaisers opět mění CS:GO sekci. Tentokrát pod tagem NR uvidíme zkušené slovenské hráče, dosud známé pod názvem Caseclickers.Jedna z nejstarších českých organizací NecroRaisers se dlouhodobě potýká problémy s CS:GO, ostatně jako další organizace u nás. Tato sekce bude už čtvrtá za posledních sedm měsíců.
Výchozí obrázek

NecroRaisers opět mění CS:GO sekci. Tentokrát pod tagem NR uvidíme zkušené slovenské hráče, dosud známé pod názvem Caseclickers.

Jedna z nejstarších českých organizací NecroRaisers se dlouhodobě potýká problémy s CS:GO, ostatně jako další organizace u nás. Tato sekce bude už čtvrtá za posledních sedm měsíců.

Novým týmem NR se stává seskupení slovenských zkušených hráčů, které jsme mohli vidět na Y-GAMES pod jménem Caseclickers. Caseclickers na Y-GAMES předvedli velmi dobrý výsledek, když se dokázali dostat až do semifinále LB a skončili tak na pěkném čtvrtém místě. Mimo jiné dokázali porazit i předchozí sekci NR, NineLives, Revital Gaming a dokonce dokázali hrát velmi vyrovnaně i proti eEriness, se kterými nakonec prohráli 14:16.

Nejznámější hráč v týmu je Marek "Rusel" Račko, kterého jsme mohli vidět už před několika lety v nejlepších týmech naší scény. S eSubou se mu dokonce podařilo vyhrát MČR 2013. Mohli jsme ho vidět i ve slovenské reprezentaci. Od roku 2014 ho ale nebylo prakticky vůbec vidět.

Další jména už nejsou tak známá, ale nejde o žádné nováčky a např. VALKYHO a kapitána týmu hed0ra jsme mohli vidět v některých méně známých týmech. Oproti Y-GAMES došlo k jedné změně v sestavě. marP nahradil na pozici AWP citrona. Posledním článkem týmu je rAdes.

 

NecroRaisers

 

Hlavní prioritou týmu je momentálně MČR klasifikace, kde v našem posledním průběžném žebříčku obsadili sedmé místo jako nový tým. Aktuálně mají už 410 bodů z nichž většina (300) je za čtvrté místo na Y-GAMES a zbytek za online turnaje série One Night Stand Cup.

Kapitán týmu Matej "hed0r" Čerňanský se k přestupu pod organizaci vyjádřil následovně:

"V prvom rade by som sa chcel poďakovať Slimerkovi za skvelý prístup, rýchle jednanie a ponúknutú príležitosť byť súčasťou hernej organizácie, akou je NecroRaisers. Aj keď možno všetci nepatríme medzi najznámejších hráčov na CZ/SK scéne, nikto z nášho tímu nie je v CSku žiadny nováčik a každý  máme čo to odohrané. V pôvodnej zostave, v ktorej bol namiesto marP-a ešte citron, máme za sebou úspešnú účasť na viacerých LAN turnajoch a práve po Y-Games, kde sme sa v konkurencii špičky CZ/SK tímov umiestnili na 4. mieste, sme sa rozhodli poobhliadnuť sa po hernej organizácií. Ponúk bolo viacero, no nakoniec sme sa rozhodli pre NecroRaisers, pretože vieme, že od nich môžeme očakávať profesionálny prístup a stabilné zázemie, ktoré je potrebné pre pohodlné fungovanie tímu. Našim hlavným cieľom je momentálne kvalifikácia a úspešná účasť na MČR a taktiež chceme zabojovať o popredné priečky na všetkých LAN aj online turnajoch, ktorých sa zúčastníme."

 

Aktuální sestava NecroRaisers:

{#Slovenská Republika} Matej "hed0r" Čerňanský
{#Slovenská Republika} Michael "VALKY91" Valkovszky
{#Slovenská Republika} Radoslav "rAdes" Takáč
{#Slovenská Republika} Marek "Rusel" Račko
{#Slovenská Republika} Marián "marP" Petráš

Štítky: NecroRaisers