Přejít k hlavnímu obsahu

LAN finále: Představení CS:GO komentátorů

18. 5. 2016 | 16:11 Counter-Strike 2
První sezóna PLAYzone CS:GO ligy vyvrcholí již tuto sobotu a co by to bylo za velkolepou akci, pokud by ji svým komentářem nedoprovodili ti nejpovolanější. A právě o těch si něco povíme.Během základní části PLAYzone ligy jste mohli slyšet více i méně známější hlasy celé řady komentátorů a my jsme se rozhodli vytvořit dvě zajímavé dvojice také na LAN finále.
Výchozí obrázek

První sezóna PLAYzone CS:GO ligy vyvrcholí již tuto sobotu a co by to bylo za velkolepou akci, pokud by ji svým komentářem nedoprovodili ti nejpovolanější. A právě o těch si něco povíme.

Během základní části PLAYzone ligy jste mohli slyšet více i méně známější hlasy celé řady komentátorů a my jsme se rozhodli vytvořit dvě zajímavé dvojice také na LAN finále.

Dev1 DeeThane

Ivana "Dev1" Lazarova zřejmě netřeba představovat. Legenda domácí herní scény v posledních měsících doprovází svým komentářem celou řadu domácích akcí a pro LAN finále byl volbou číslo jedna. Po boku bude mít populárního streamera Damiena "DeeThane" Diviše a právě tito dva spolu v poslední době komentují opravdu často a vznikla z nich opravdu sehraná dvojice, která dokáže vytvořit neskutečný hype i u obyčejného zápasu.

Co se týče jejich tipů, Dev1 vidí favorita v eSubě, jíž na finále posílí blade. DeeThane se rozhodl jít do opozice a zvolit si Gunrunners, jenž dokázali eSubu porazit nedávno na TIGER Masters.

Lelek Striker

Druhou dvojici vytvoří další dva známé hlasy. Ondřej "Lelek" Kvarda na komentátorskou scénu vletěl jako hurikán a se svojí flow se stal jednou ze stálic domácí scény. Čtveřici doplní Milan "Striker" Švejda, náš dlouholetý redaktor, jehož analytické znalosti nemohou chybět. Právě proto je překvapením, že favorita soutěže vidí v eXtatus, zatímco Lelek zvolil eSubu.

Vyvrcholení PLAYzone CS:GO ligy bude mít také svého analystu, do této pozice naprosto pasuje díky svým dlouholetým zkušenostem Karel "sneix" Pavlica. Bývalý český reprezentant bude společně s vybranými komentátory tvořit analyst desk. A koho favorizuje? Do třetice eSubu.

sneix

Finále PLAYzone LoL ligy se uskuteční v sobotu 21. 5. 2016 v Praze - Holešovicích v Alza Tech Zone, hrát se bude na HAL3000 MČR počítačích se 144 Hz monitory AOC. Přímo na místě bude možnost sledovat celé klání. Pokud neplánujete dorazit, připraven bude Twitch stream na kanálu PLAYzoneTV, kde pro vás budou připraveni ti nejlepší domácí komentátoři.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.