Přejít k hlavnímu obsahu

cARnage 2: 3. kvalifikace již v tuto sobotu!

19. 5. 2016 | 19:02 Dota 2
Již druhá kvalifikace je uzavřena a na řadě je další, v pořadí 3. Ta vyvrcholí, jako ty předešlé opět v sobotu a myslíme, že i nyní bude plná napětí. Přinášíme vám pozvánku na kvalifikační turnaj cARnage od Dota2.cz, kde se hraje řádově o 50.000,- Kč! 
Výchozí obrázek

Již druhá kvalifikace je uzavřena a na řadě je další, v pořadí 3. Ta vyvrcholí, jako ty předešlé opět v sobotu a myslíme, že i nyní bude plná napětí. Přinášíme vám pozvánku na kvalifikační turnaj cARnage od Dota2.cz, kde se hraje řádově o 50.000,- Kč! 

Za turnajem stojí silní hráči na poli obchodu, pokud tedy nepočítáme největší iniciátory z AR Studia, které je samotným pořadatelem. O ceny se totiž zasadila například Alza, Asus nebo XyperX. Teď ale k samotné kvalifikaci s číslem dvě, která proběhla. 

Do druhého kvalifikačního dne se přihlásilo více týmu, ale rozhodně to nebylo na úkor kvality. Favority byly jednoznačně eEriness v čele se Sehnym. Roli favorita český celek potvrdil, tedy, a až na menší zádrhel v podobě silného překvapení ze strany Name in progress, což málem znamenalo vyřazení z turnaje. 

Horní pavouk

Spodního pavouka pak ovládl tým s hektyckým názvem "asdf", který si skze GJOK, Team Milenium, Nettyho Klubík nebo Rozbíječe prošel až do finále spodního bracketu. V samotném finále kapituloval tým složený z celebrit české Dota 2 scény až v samotném finále proti vítězům upper bracketu, kde šlo však jen o umístění a postupovou pozici, protože si oba celky (eEriness a asdf) zařídili svůj postup právě zválcováním pavouků. 

Tohle je ale za námi. Již v tuto sobotu 21. 5. 2016 začíná totiž v pořadí třetí šance na postup dále do turnaje a my doufáme, že vy, všichni fanoušci a hráči Doty budete u toho! Informace o pravidlech a registraci do kvalifikace najdete hned v dalším odstavci. 

Registrace do turnaje
Jelikož je tento turnaj vytvářen pro českou a slovenskou Dota 2 komunitu, tak se jej smí účastnit pouze hráči s trvalým pobytem v České nebo Slovenské republice. Cizinci nesmějí být ani mezi náhradníky.

Registrace do turnaje spočívá v přihlášení týmu do jedné ze čtyř kvalifikací. Pokud tým postoupí z kterékoliv kvalifikace, do dalších se již přihlašovat nesmí a nesmějí se do nich přihlašovat ani jednotliví hráči z daného týmu. Týmy, které nepostoupily z první kvalifikace se v případě zájmu musí do každé další kvalifikace znovu zaregistrovat.

Registrace budou spuštěny vždy týden před každou kvalifikací na webu dota2.cz a jejich uzávěrky budou 15 minut před začátkem samotné kvalifikace.
Již nyní se na tomto odkazu můžete registrovat do první ze čtyř kvalifikací. 
Kompletní pravidla turnaje naleznete na této adrese.

Všem zúčastněným přejeme za PLAYzone.cz hodně štěstí a kvalitní hru. 

Zdroj: dota2.cz
Štítky: carnage