Přejít k hlavnímu obsahu

Dark Tigers s novou sestavou

24. 5. 2016 | 21:10 Counter-Strike 2
Je to skoro na den přesně, kdy jsme vás před měsícem informovali o vzniku nové CS:GO sekce u Dark Tigers. Dnes je vše zase jinak.
Výchozí obrázek

Je to skoro na den přesně, kdy jsme vás před měsícem informovali o vzniku nové CS:GO sekce u Dark Tigers. Dnes je vše zase jinak.

Před měsícem organizace Dark Tigers přivítala nový CS:GO tým, který se skládal ze zkušených hráčů v čele s kapitánem Tomášem "teCkoO" Koširerem. Tento celek však dlouho nevydržel a velmi brzy se rozpadl. O nešťastném sporu hráčů jsme také psali (čtěte: Fail, Dark Tigers po pár dnech bez sekce!). Tentokrát organizace vsadila na mladé a neokoukané tváře.

Dark Tigers

Nový celek tvoří hráči z týmu eXHAUSTED. Sestava, která je postavena okolo kapitána Juraje "Nelv1" Minára, dala by se charakterizovat jako velmi mladá, ale motivovaná a odhodlaná vítězit. K novému týmu se vyjádřil manažer a trenér Jakub "Defaultzz" Novák:

"Za poslední dobu jsem sledoval pár méně známých týmů, které měli zájem hájit barvy Dark Tigers. Všem bych chtěl poděkovat a věřím, že se tu najde spousta neznámých týmů, které můžou překvapit, proto jsem vsadil na méně zkušené hráče s velkou motivací a potenciálem patřit mezi špičku československé scény.

Doposud je bylo možné vidět hrát pod názvem "eXHAUSTED". V týmu panuje velice přátelská atmosféra, o které jsem se mohl sám přesvědčit a která je spolu s přístupem jednotlivých hráčů důležitým faktorem správně fungujícího týmu. Klukům se už podařilo uhrát pár lepších výsledků s lepšími celky. Proto věřím, že se jim bude s jejich přístupem dařit a dokáží se probojovat tam, kam chtějí."

K přestupu pod Dark Tigers se vyjádřil samotný kapitán Juraj "Nelv1" Minár:

"Skladáme sa z kvalitných hráčov a máme už aj nejaké úspechy, či už hladíme na mčr klasifikáciu, alebo sa môžme pozrieť aj na najväčší lan turnaj na Slovensku, Y-Games, kde sme zaujali deviate miesto. Hrávame rôzne online turnaje a najbližší lan turnaj, kde nás môžete stretnúť, bude KoA-lan v Liptovskom Mikuláši, ktorá sa udeje 17.-19.6. Ambície máme vysoké, momentálne by sme sa chceli dostať na Majstrovstvá Českej Republiky v počítačových hrách, kde by sme chceli uchmatnuť aj nejakú tú medajlu.

Chcel by som poďakovať aj manažérovi tímu Dark Tigers, ktorým je Michal "Hurvajs" Hrdlička, za ponúknutú šancu a dôveru v našu päťku. Dohoda prebehla vynikajúco, som nadmieru spokojný aj so spoluprácou a samozrejme nemôžme zabudnúť ani na Jakuba "Defaultzz" Nováka, ktorý sa nás snaží dohnať k lepším výsledkom a snaží sa nás dotiahnuť čo najďalej. Rád by som poďakoval aj všetkým prajníkom, tak aj neprajníkom, za ich ohlasy a dúfam, že nás budete podporovať dlho a organizácia, do ktorej teraz vstupujeme sa dostane aj medzi najlepšie európske tímy a dosiahneme to spolu ďaleko. "

Nová CS:GO sestava Dark Tigers:

{#Slovenská Republika} Juraj "Nelv1" Minár
{#Slovenská Republika} Erik "Rufusko" Mráz
{#Slovenská Republika} Martin "MAXX." Smolár
{#Česká Republika} Max "SHOCK" Kvapil
{#Slovenská Republika} Peter "wEAMO" Rauch

{#Česká Republika} Jakub "Defaultzz" Novák - trenér a manažer

Štítky: Dark Tigers