Přejít k hlavnímu obsahu

Česká premiéra očekávaného filmu Warcraft!

26. 5. 2016 | 13:47 Všechny hry
Zveme vás na komunitní Blizzfan premiéru jednoho z nejočekávanějších filmů roku, Warcraft.
Výchozí obrázek

Zveme vás na komunitní Blizzfan premiéru jednoho z nejočekávanějších filmů roku, Warcraft.

Aby se fanouškům světa Warcraft připravil co nejnezapomenutelnější zážitek, Blizzfan spojil síly se sítí multikin Premiere Cinemas a organizací Kino v Kostýmu, které již zorganizovalo hromadné návštěvy premiér filmů jako Hobit či nejnovějších Star Wars. Je tedy samozřejmé, že o cosplay ani kostýmy v kině nebude nouze. S účastí cosplayerů se počítá opravdu ve velkém, připraven pro ně bude samostatný sál včetně doprovodné soutěže. Pokud plánujete navštívit premiéru v kostýmu, stačí při registraci vstupenek zaškrtnout "přijdu v cosplayi".

Další samostatný sál obsadil známý český komentátor Petr "CzechCloud" Žalud, se svou "ŽaludArmy". Během pouhých 15 minut se tento sál až na poslední dvě místa zcela vyprodal a je tak jasné, že hráči a fanoušci Hearthstone budou tvořit velkou část publika.

Warcraft

Kromě filmu samotného, který se bude promítat až v osmi sálech a promítacích časech od 19:00, se můžete těšit na doprovodný program, workshopy, prodej zajímavých upomínkových předmětů s herní tématikou, soutěže o hodnotné ceny, Hearthstone fotokoutek. Vášniví hráči, nebo těžce pracující manažeři si budou moci vyzkoušet na vlastní pozadí široké portfolio herních a kancelářských židlí značky DXRACER.

Důležité informace:

  • Kdy: 10. červena ve 14.00 budou otevřeny brány kina Premiere Cinemas Praha Hostivař (Park Hostivař, Švehlova 32, 102 00 Praha), kde bude až do promítání filmu probíhat doprovodný program.
  • Film bude promítán v originálním znění s titulky. 
  • Cena lístku je 140 Kč.
  • Lístky si můžete koupit na stránce warcraft.kinovkostymu.cz.
  • Oficiální Facebook event naleznete zde.
  • Své lístky si budete moci vyzvednout (na své jméno) před promítáním filmu a to nejpozději 30 minut před začátkem promítání.

Každý, kdo si zakoupí lístek bude automaticky zařazen do slosování o hodnotné ceny: židle DXRACER OH/FE03/NR, herní sluchátka ASUS Cerberus, herní myš ASUS RoG Gladius, mikina s motivem World of Warcraft Alliance/Horde, BlindBox – Heroes of the Storm

Každý lístek disponuje přidanou hodnotu díky partnerům premiéry: 2 hodiny zdarma v pražské herně SkillZone, 5% sleva na nákup značky DXRACER, 10% sleva na nákup zboží v e-shobu BlindBox.cz, možnost před objednat si nadcházející datadisk ke hře World of Warcraft: Legion u JRC s výraznou slevou.

Na místě se můžete těšit na: možnost zakoupit si suvenýry z portfolia BlindBox, možnost zakoupit nebo vyzvednout si zdarma objednávku z portfolia Gamlery, možnost vyzkoušet si portfolio židlí DXRACER, zúčastnit se turnajů v Blizzard hrách pořádaných hernou SkillZone, Treasure Hunt – v prostorách kina budou dobře schovány poukazy směnitelné za hodnotné ceny, navštívit program herního portálu Gamifique.cz – mediálního partnera premiéry, fotokoutek.

Štítky: Warcraft
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.