Přejít k hlavnímu obsahu

Findan posiluje Inside Games

4. 6. 2016 | 12:28 Hearthstone
Na začátku letošního kalendářního roku prodělala sestava Inside Games posledních změn, jeden z tehdejších nových hráčů však tímto pátkem oficiálně končí v týmu. A to již podruhé.
Výchozí obrázek

Na začátku letošního kalendářního roku prodělala sestava Inside Games posledních změn, jeden z tehdejších nových hráčů však tímto pátkem oficiálně končí v týmu. A to již podruhé.

Martin 'FrozenDew' Mašek působil v IG před dávnou dobou jako jeden z prvních hráčů, po krátké štaci v jiném týmu se však letos v lednu vrátil opět k modro-bílým. Jeho působení v Inside Games končí tímto pátkem, jeho místo však ihned zabírá nová posila, která přichází z NecroRaisers. Václav 'Findan' Prosser v poslední době podává sympatické výkony a tak byla jen otázka času, kdy si ho některý ze známějších týmů vybere.

„Ohledně této změny jsme diskutovali společně s ixxiim a Dodgym skoro měsíc. Nikdy není jednoduché někoho vyhodit z týmu – hlavně když jde o hráče, který vám sedl i jako člověk. Frozen bohužel nepředváděl výkony, jaké jsem si představoval, proto musel odejít. Findana jsme nějakou dobu sledovali a shodli jsme se na tom, že je to dobrý hráč, který by měl dostat více šancí. Proto jsme ho oslovili a on souhlasil s přechodem pod Inside Games. Pevně věřím, že si s dalšími hráči z týmu sedne a scéně se pořádně ukáže, protože zatím byl bohužel dost přehlížený, což je u takového hráče velká škoda. Jsem rád, že je součástí našeho týmu a uvidíme, jak se mu u nás bude dařit!“ 

vyjádřil se k posílení své sekce manažer týmu Filip 'Aspi' Matoušek.

Findan

Václav 'Findan' Prosser na jedné z pražských lan akcí (Foto: RE-LOAD)

V historii Hearthstone sekce u Inside Games jde o teprve první přestup z jiného celku, jinak vždy do kádru zamířil hráč, pro kterého šlo o první zkušenost s týmem, či hráč bez aktivního týmu. K této problematice se taktéž vyjádřil manažer sekce Filip Matoušek:

“Osobně jsem nikdy nepodporoval přestupy hráčů z organizací, které si je poctivě našly. Nemám rád, když se někdo snaží a dlouhou dobu pozoruje scénu, aby si našel hráče, který má určitý potenciál a po nějaké době přijde jiná organizace, která hráče sebere. Tohle se nám v Inside Games už párkrát stalo a musím uznat, že je ta bezmoc fakt hnusným pocitem. Hlavně když hráči přejdou do organizace, která slibuje a slibuje, a pak jsou na tom ještě mnohem hůře. Inside Games si tyhle věci začalo hlídat, takže se teď takových situací nebojím. Findana jsme oslovili kvůli tomu, že je velmi nadějný a věříme v jeho velkou budoucnost! Zároveň jsem si však nemyslel, že v Necroraisers dostane takový prostor, který může dostat právě u nás. Proto jsem poprvé vzal hráče z jiného týmu.”

Aktuální složení týmu Inside Games:

{#Slovenská Republika} Filip 'ixxii' Ovečka
{#Česká Republika} Lukáš 'Dodgy' Dočkal
{#Česká Republika} Jakub 'Pardub' Pardubský
{#Česká Republika} Jaromír 'Jarla' Vyskočil
{#Česká Republika} Valentin 'Valdaboy' Ivanov
{#Česká Republika} Václav 'Findan' Prosser
{#Česká Republika} Miroslav 'Mirasek' Sloup - inactive

Štítky: Inside Games
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.