Přejít k hlavnímu obsahu

Team Universe otevírá eSport bar!

4. 6. 2016 | 13:30 Všechny hry
Tým Universe držel tento ambiciózní projekt dlouho pod pokličkou. Dnes se ale rozhodl vytroubit do světa, že příští víkend otevírá zbrusu nový eSport bar!
Výchozí obrázek

Tým Universe držel tento ambiciózní projekt dlouho pod pokličkou. Dnes se ale rozhodl vytroubit do světa, že příští víkend otevírá zbrusu nový eSport bar!

Jednadvacítka

Team Universe je na progamingové poměry mladým týmem, ale již dnes jej můžeme označit za černého koně, když po necelém roce své existence dokáže konkurovat těm nejlepším týmům na československé scéně. Vyzdvihnout pak můžeme především League of Legends sekci a Fella, jež zastupuje Team Universe v Hearthstonu. Dle slov Managera týmu Jana "Tapyho" Kopřivy navíc můžeme v brzké době očekávat příchod elitní CS:GO sekce.

Protože Team Universe má tendenci neustále růst, rozhodl se založit eSport bar v centru Brna. Po Fraternitas se tak stává teprve druhým progamingovým týmem, který se vydal tímto směrem.

bar

V Electronic Sport Baru 21, jak se podnik oficiálně nazývá, na Vás čeká velké množství přímých přenosů z těch nejoblíbenějších her současnosti, k dispozici budou i konzolové hry pro ty, kteří si raději zahrají, než koukají. Kdyby Vás však počtačové hry na chvíli omrzeli, s přáteli si můžete zahrát deskové hry, které budou také k dispozici.

Čekat na Vás bude i hromada akcí, široká nabídka drinků, vychlazené pivo a také něco na zub. Pokud jste zvědaví, jaké pivo se zde bude točit, pak vězte, že se můžete těšit na Plzeň, Radegast a pivní speciály, které se budou pravidelně obměňovat. Prvotřídní internetové připojení je samozřejmostí, proto si dovolím tvrdit, že zde najdete všechno co potřebujete.

Prostory jednadvacítky jsou navíc nově zrekonstruované, tudíž nabízí to nejmodernější vybavení. Podnik je opravdu prostorný, tak neváhejte a vezměte s sebou co nejvíce kámošů a přijďte to zažít na vlastní kůži! A kdy? Slavnostní otevření proběhne v sobotu 11. 6. od 17:00, na adrese Jánská 21, Brno. Více informací najdete na facebookové stránce baru. Budeme se na Vás těšit!

Štítky: 21, Universe