Přejít k hlavnímu obsahu

Maniac opouští EnVyUs a vrací se ke hraní

6. 6. 2016 | 22:54 Counter-Strike 2
Mathieu "Maniac" Quiquerez se rozhodl ukončit spolupráci s EnVyUs. V plánu má zase hrát.
Výchozí obrázek

Mathieu "Maniac" Quiquerez se rozhodl ukončit spolupráci s EnVyUs. V plánu má zase hrát.

Mathieu "Maniac" Quiquerez působil v EnVyUs od začátku roku jako trenér. Tým se potýká s dlouhodobými mizernými výsledky. Od nového roku dokázali vyhrát pouze Game Show Global eSports Cup, který se konal v únoru. Od té doby obsazují poslední místa. Příkladem může být turnaj IEM Katowice, kde skončili na 11 až 12 místě. Dalším nezdarem byl major turnaj MLG Columbus, zde se umístili na 13 až 16 místě. Za jejich poslední úspěch by se dalo považovat 3 až 4 místo na DreamHack Masters Malmö.

Maniac

Maniac se vrací k aktivnímu hraní (foto: HLTV.org)

Spekuluje se o tom do jakého týmu Maniac zavítá. Nejpravděpodobnější je možnost, že se ukáže v nedávno nově vzniklém týmu LDLC. Francouzský celek se nedokázal po porážce s Millenium kvalifikovat na Evropský Minor. Stejně tak vypadli v 16 kole proti PENTA Sports v první uzavřené kvalifikaci na DreamHack ZOWIE Open Summer. O svém odchodu z EnVyUs a dalších plánech se vyjádřil následovně.

Před několika týdny jsem se rozhodl, že chci znovu hrát. Rozhodl jsem se po posledním Majoru. Výsledek týmu na tom ale neměl vliv. Chlapců si opravdu vážím. Jsem si jistý, že najdou cestu zpět nahoru. Mají na to talent i zkušenosti.

Pokud jde o mě, chci prostě znovu hrát. Po měsících stání za nimi jsem si uvědomil, že mám pro hru stále vášeň, a je to to co chci dělat. Dám do toho všechno. Děkuji všem za podporu. Doufám, že o mě brzy uslyšíte.

EnVyUs teď čeká ESL kvalifikace na Major. Tým také čeká na první zápasy v ELEAGUE. Ve skupině je čekají týmy Virtus.pro, Gambit a compLexity.

Aktuální sestava EnVyUs:

{#Francie} Kenny "kennyS" Schrub
{#Francie} Nathan "NBK-" Schmitt
{#Francie} Dan "apEX" Madesclaire
{#Francie} Vincent "Happy" Schopenhauer
{#Francie} Timothée "DEVIL" Démolon

Zdroj: HLTV.org
Štítky: EnVyUs