Přejít k hlavnímu obsahu

Gunrunners představují Overwatch sekci

14. 6. 2016 | 16:58 Overwatch
Po eSubě tu máme další herní tým, který se rozhodl vstoupit do neprobádaných vod Overwatche, jmenovitě jde o Gunrunners.Ačkoliv se před několika měsíci Gunrunners spojili s herní organizací Cyborg Factory, nedalo by se říci, že by o nich šlo nějak více slyšel. Největší chloubou je CS:GO sekce, kterou jste mohli vidět například na I. LAN finále PLAYzone lig. Mezi celou řadu týmu se rozhodli Gunrunners získat ještě jednu šestičlennou, konkrétně tým hrající novou FPS hru Overwatch.
Výchozí obrázek

Po eSubě tu máme další herní tým, který se rozhodl vstoupit do neprobádaných vod Overwatche, jmenovitě jde o Gunrunners.

Ačkoliv se před několika měsíci Gunrunners spojili s herní organizací Cyborg Factory, nedalo by se říci, že by o nich šlo nějak více slyšel. Největší chloubou je CS:GO sekce, kterou jste mohli vidět například na I. LAN finále PLAYzone lig. Mezi celou řadu týmu se rozhodli Gunrunners získat ještě jednu šestičlennou, konkrétně tým hrající novou FPS hru Overwatch.

Overwatch

Overwatch se rozmáhá jak epidemie a na to samozřejmě reagují také organizace. "Jsme jedni z prvních týmů u nás, ale myslím, že budou ještě další následovat. Jelikož propojení této hry s MČR bude pro všechny velkým lákadlem,“ vyjádřil se kouč GRS.OW sekce Jan 'Musado' Vaši. Co si tento sedmý člen týmu myslí o hře jako takové?

„Dostal jsem šanci hrát Overwatch ještě jako betu. Zaujala mě z důvodu akčnosti, a také že je založena na týmové spolupráci. Overwatch ma velký potenciál, uz jenom tím, ze byly turnaje i v beta verzi. Navíc Blizzard si dává hodně záležet, aby Overwatch patřil mezi nejhranější hry.

My jen doufám, že sekci kapitána a bývalého hráče League of Legends Lubomíra 'Eze' Jurky uvidíme na nejbližších domácích turnajích a třeba také na MČR 2016? To ukáže až čas.

Sestava Overwatch týmu Gunrunners:

{#Česká Republika} Lubomír 'Eze' Jurka
{#Česká Republika} Lukáš 'NAXXLi' Kleiner
{#Česká Republika} Tomáš 'WIESER' Adamec
{#Česká Republika} Denis 'ANTHRiX' Pistovčák
{#Česká Republika} Jiří 'Nazuz' Novák
{#Česká Republika} Martin 'Harty' Hartman

Štítky: Gunrunners
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.