Přejít k hlavnímu obsahu

Kinguin #3: eSuba prohrává všechny zápasy

15. 6. 2016 | 12:14 Counter-Strike 2
Třetí vydání turnaje Operation: Kinguin pokračuje v těchto dnech a jedním z 24 účastníků je také česko-slovenská eSuba, jenž se nachází ve skupině C.Všechny týmy jsou rozděleny do skupin po šesti, bohužel eSuba v té své není příliš úspěšná. Z úvodních čtyř zápasů má na kontě čtyři prohry a v závěrečném duelu bez možnosti postoupit čeká benq1ho tým duel proti k1ck, kteří rovněž mají v kolonce výher nulu. Nyní už je tedy jasné, že eSuba si neukrojí ani kousek z prizemoney Operation: Kinguin #3.
Výchozí obrázek

Třetí vydání turnaje Operation: Kinguin pokračuje v těchto dnech a jedním z 24 účastníků je také česko-slovenská eSuba, jenž se nachází ve skupině C.

Všechny týmy jsou rozděleny do skupin po šesti, bohužel eSuba v té své není příliš úspěšná. Z úvodních čtyř zápasů má na kontě čtyři prohry a v závěrečném duelu bez možnosti postoupit čeká benq1ho tým duel proti k1ck, kteří rovněž mají v kolonce výher nulu. Nyní už je tedy jasné, že eSuba si neukrojí ani kousek z prizemoney Operation: Kinguin #3.

eSuba {#Slovenská Republika}
vs.
{#Španělsko} k1ck
benq1 {#Slovenská Republika}
HenkkyG {#Slovenská Republika}
MonttY {#Slovenská Republika}
BLUEE {#Česká Republika}
RDO (host) {#Slovenská Republika}
 
{#Španělsko} ALEX
{#Španělsko} MusambaN1
{#Španělsko} SOKER
{#Španělsko} donQ
{#Španělsko} bladE
 14. 6. 20:00 
1 
 2

 

Štítky: eSuba, Kinguin
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.