Přejít k hlavnímu obsahu

Známe všechny postupující v Kaspersky sérii

21. 6. 2016 | 17:11 Rocket League
Již máme odehrané tři kvalifikační turnaje Kaspersky, v kterých se hraje o osm postupových příček do velkého finále, kde si vítěz odnese roční licenci na antivirus od firmy Kaspersky + slot do červencového finále. 
Výchozí obrázek

Již máme odehrané tři kvalifikační turnaje Kaspersky, v kterých se hraje o osm postupových příček do velkého finále, kde si vítěz odnese roční licenci na antivirus od firmy Kaspersky + slot do červencového finále.

 

První kvalifikační turnaj ovládl celek eXtatus v sestavě Devon, Marcek a BliXik, kteří si v druhém kole poradili 3:0 na mapy s celkem CITRONS.cz v semifinále s týmem NoName taktéž 3:0 a ve finále se nakonec úspěšně vypořádali z Dark Tigers 4:3 na mapy. Dark Tigers sahal pomalu po vítězství a po velkém obratu, jelikož 3:0 tento tým prohrával na mapy, naneštěstí pro DTG si rozhodující 7 mapu připsal tým eXtatus.

V druhém kvalifikačním turnaji nastalo několik překvapivých výsledků. Celkové vítězství si odnesl celek CITRONS.cz, který nastoupil v sestavě Mates, Deviix, OnlineJ a elizabeth. Tento tým si poradil ve druhém kolem s mixem JTSZ 3:0 na mapy, v semifinále oplatil porážku týmu eXtatus a vyhrál 3:2 na mapy a ve finále porazil druhého překvapivého finalistu AVG Masterrace 4:1 na mapy. Tým AVG Masterrace se vypořádal v semifinále s týmem Dark Tigers 3:1 na mapy. V souboji o třetí místo byly úspěšnější "Tygři" nad eXtatus a vyhráli 3:1 na mapy. V týmu eXtatus chyběl tento turnaj BliXik, kterého nahradil Phyrexian a v týmu DTG si zahrála již nová posila Ado_ (článek o změně sestavy v týmu Dark Tigers naleznete zde).

Pokud tým eXtatus vyhraje třetí kvalifikační turnaj tak si zajistí postup do finálové osmičky nejhůře ze třetí pozice.

Třetí kvalifikační turnaj Kasperky vyhrál i tentokrát jiný tým, tentokrát Dark Tigers, který díky této výhře vede průběžné bodování před posledním kvalifikačním turnajem konající se v sobotu. Hráči týmu Dark Tigers si nejprve poradili s celkem Eclot Gaming 3:1 na mapy, v následujícím kole porazili minulého vítěze CITRONS.cz těsně 3:2 na mapy a ve finále již po druhé byli úspěšnějsí proti eXtatus, kde vyhráli 4:1 na mapy. V posledním turnaji se rozhodne, které 3 celky nakonec doplní prvních 5, kteří již mají postup jistý.

UPDATE*

Poslední kvalifikační turnaj vyhrál jako ten první tým eXtatus 4:2 proti Dark Tigers. eXtatus tak odčinili dvakrát porážku v řade právě proti Dark Tigers, díky této výhře se vyšvihli zpátky na první příčku. První "cenný kov" si připsal celek Majestic Lions, který porazil v souboji o třetí místo tým Pojistky Down 3:2 na mapy. Tým Pojistky Down se posunul na poslední postupové 8 místo. Tým CITRONS.cz byl z tohoto kvlaifikačního turnaje vyřazen a nepřipsal si ani jeden bod. Bude ještě zajímavé sledovat, jestli vůbec tento tým nastoupí ve finálové osmičce. Žádám všechny kapitány 8 postupujích týmu, aby mi napsali přesné sestavy hráčů, kteří budou hrát v sobotu finálový turnaj. 

Bude se hrát systémem Double Elimination (horní pavouk bo5 s grandfinálem bo7, spodní bo3 - změna je kvůli pozdějšímu začátku).

Konečné pořadí:

Seznam zbývajících turnajů: