Přejít k hlavnímu obsahu

Dánští SK Gaming vyklízejí prostor Brazilcům

22. 6. 2016 | 20:24 Counter-Strike 2
Slavná organizace SK Gaming končí spolupráci se svojí stávající CS:GO sekcí. Jak dlouho ale stav bez CS:GO týmu v "eSKáčkách" vydrží?
Výchozí obrázek

Slavná organizace SK Gaming končí spolupráci se svojí stávající CS:GO sekcí. Jak dlouho ale stav bez CS:GO týmu v "eSKáčkách" vydrží?

Pěkně popořadě. Kdo sleduje světovou scénu, tak jistě ví, že dánská sestava působící u SK Gaming je aktuálně pouze ve čtyřech hráčích poté, co se Jacob 'Pimp' Winneche po majoru v Kolíně nad Rýnem připojí k zámořským Liquid. S hostem na pozici pátého hráče se SK zúčastnili DreamHack Summer, kde dokázali porazit pozdějšího vítěze Immortals, ale na lepší než 5. až 6. místo to nakonec nebylo. Nyní to vypadá, že šlo o poslední turnaj pod vlajkou SK.

SK Gaming

Třicátým červenem by sekci švédského veterána Andrease 'MODDII' Fridha měla vypršet smlouva a vedení SK Gaming ji neplánuje prodloužit. O čem se ovšem spekuluje, to by byla pro legendární herní tým opravdová bomba. Během svého působení v Luminosity Gaming totiž parta okolo FalleNa a Coldzery údajně podepsali smlouvy s německou organizací a pokud se tohle všechno naplní, od začátku července uvidíme na turnajích jméno SK Gaming s brazilskou vlajkou. Tahle éra by mohla odstartovat blížícím se majorem ESL One Cologne.

O novém působišti či novém pátém hráči aktuální sestavy SK Gaming zatím nejsou žádné zprávy. Kam byste MODDII-ho tým nejraději viděli zamířit? Jedno je jasné, v tentýž den byla oznámena sestava týmu - odchází Asger 'AcilioN' Larsen a dva hráči, jenž v poslední době vypomáhali jako stand-inové, tak se stávají plnohodnotnými členy sestavy.

Od začátku července bude tento tým bez působiště:

{#Švédsko} Andreas 'MODDII' Fridh
{#Dánsko} Michael 'Friis' Jørgensen
{#Dánsko} Emil 'Magiskb0Y' Reif
{#Dánsko} Valdemar 'valde' Bjørn Vangså
{#Dánsko} Lukas 'gla1ve' Rossander 

Zdroj: hltv.org
Štítky: SK Gaming
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.