Přejít k hlavnímu obsahu

Hráč byl vyhozen z týmu, protože měl přítelkyni!

23. 6. 2016 | 20:27 Heroes of the Storm
Nevídaná věc se stala v kádru amerického HotS týmu Gale Force eSports, kdy byl jeden z hráčů vyhozen, protože měl přítelkyni!Známý tank hráč Manny "Fury" Medina byl ještě před týdnem součástí týmu GFE, ale tohle úterý bylo pro něj posledním. Hlavním důvodem bylo dle jeho spoluhráčů to, že se v případě rozchodu s jeho přítelkyní potenciálně zhorší jeho výkony a tým se na něj nebude moci spolehnout. Chápete správně, Fury byl jediným z kádru Gale Force eSports, který má přítelkyni.
Výchozí obrázek

Nevídaná věc se stala v kádru amerického HotS týmu Gale Force eSports, kdy byl jeden z hráčů vyhozen, protože měl přítelkyni!

Známý tank hráč Manny "Fury" Medina byl ještě před týdnem součástí týmu GFE, ale tohle úterý bylo pro něj posledním. Hlavním důvodem bylo dle jeho spoluhráčů to, že se v případě rozchodu s jeho přítelkyní potenciálně zhorší jeho výkony a tým se na něj nebude moci spolehnout. Chápete správně, Fury byl jediným z kádru Gale Force eSports, který má přítelkyni.

Fury

Ač to může vyznít opravdu absurdně, tohle byl opravdu důvod vyhazovu. Dle Furyho slov mu bylo oznámeno, že případný rozchod může být velkým problémem pro tým a bylo tak třeba sáhnout po změně. V oficiálním vyjádření týmu je naopak řečeno, že hráči opakovaně pociťovali, že Furyho vztah zasahoval do jeho práce. Jako příklad je uvedena situace po DreamHacku, kdy americký hráč zůstal o 10 dní déle v Texasu a slíbil, že na notebooků bude s týmem trénovat. Ani na jeden trénink se Fury nedostavil a tak je vyhazov zřejmě zasloužený.

Zdroj: dailydot.com
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.