Přejít k hlavnímu obsahu

MSI uvádí novou grafickou kartu Radeon™ RX 480

29. 6. 2016 | 17:14 Všechny hry
VÝKON PRO PRÉMIOVÉ HERNÍ ZÁŽITKY A VRMSI s potěšením přidává poslední AMD Radeon™ RX 480 do svého portfolia herních grafik. Nová architektura Polaris kombinuje poslední technologii FinFET 14  s pokročilým výkonem AMD. Nový 14nm proces umožňuje impozantní navýšení efektivity, a to až 2,5 krát více výkonu na Watt než předchozí generace.Připrav se na novou úroveň hraní na 1440p včetně podpory DirectX 12 a Vulkan. Každý hráč ví, jak je hraní na stabilních 60+ FPS krásné.
Výchozí obrázek

VÝKON PRO PRÉMIOVÉ HERNÍ ZÁŽITKY A VR

MSI s potěšením přidává poslední AMD Radeon™ RX 480 do svého portfolia herních grafik. Nová architektura Polaris kombinuje poslední technologii FinFET 14  s pokročilým výkonem AMD. Nový 14nm proces umožňuje impozantní navýšení efektivity, a to až 2,5 krát více výkonu na Watt než předchozí generace.

Připrav se na novou úroveň hraní na 1440p včetně podpory DirectX 12 a Vulkan. Každý hráč ví, jak je hraní na stabilních 60+ FPS krásné.

Radeon™ GPU, založené na architektuře Polaris, jsou snem pro streamery. Podpora H.265 video kompresí umožňuje streamovat až ve 4K rozlišení na 60 FPS a to prakticky bez dopadu na výkon.

PREMIOVÝ VR ZÁŽITEK

Radeon™ RX 480 jsou vyvíjeny k zajištění prémiového VR zážitků pro většinu uživatelů. Objev senzačně bohaté a pohlcující VR dobrodružství s moderní, pohodlnou a nenáročnou kompatibilitou. Vyhni se nevolnostem s AMD LiquidVR™. Grafická karta Radeon™ RX 480 spojuje AMD LiquidVR™ technologii používanou předními výrobci HMD a poskytuje výjmečnou platformu pro pohlcující a pohodlný VR zážitek.

MSI GAMING X modely grafiky Radeon™ RX 480 s chladičem TWIN FROZR VI již brzy.

SPECIFIKACE

Název MSI RadeonTM RX 480 8G

GPU RadeonTM RX 480

Frekvence jádra (Boost/Základní)       1266/1120 MHz

Typ chladiče Reference

Velikost pamětí 8GB GDDR5

Podpora AMD FreeSync Ano

VR Ready Premium Ano

Konektory DisplayPort x3, HDMI

Rozměry 240 x 112 x 37 mm

 

O SPOLEČNOSTI MSI

Přední světový výrobce herních produktů a respektovaná značka v oblasti her a e-sportu. Neustále pracujeme na zlepšování designu, vyvíjíme a zavádíme nové technologie. Produkty MSI získávají stovky ocenění od médií a odborné veřejnosti po celém světě. Další informace o MSI GAMING najdete na gaming.msi.com.