Přejít k hlavnímu obsahu

Gunrunners představují novou pětici

13. 7. 2016 | 19:28 Counter-Strike 2
Organizace Gunrunners se po fiasku před RoG Masters rozloučila se svým CS:GO týmem. Netrvalo to ale tak dlouho a tato mezera se zdá býti zaplněna.Vedení multiherního týmu se s týmem Petera 'natural' Turčana rozloučila ve zlém poté, co se tým rozhodl nezúčastnit se finálového klání na RoG Finals. Counter-Strike však má u Gunrunners dlouholetou tradici a ta nekončí ani teď. Nově s tagem GRS uvidíme brázdit domácí turnaje tým dosud známý jako teamless, tedy pětici vedenou Adamem 'Neci' Zoulou.
Výchozí obrázek

Organizace Gunrunners se po fiasku před RoG Masters rozloučila se svým CS:GO týmem. Netrvalo to ale tak dlouho a tato mezera se zdá býti zaplněna.

Vedení multiherního týmu se s týmem Petera 'natural' Turčana rozloučila ve zlém poté, co se tým rozhodl nezúčastnit se finálového klání na RoG Finals. Counter-Strike však má u Gunrunners dlouholetou tradici a ta nekončí ani teď. Nově s tagem GRS uvidíme brázdit domácí turnaje tým dosud známý jako teamless, tedy pětici vedenou Adamem 'Neci' Zoulou.

Gunrunners

Bývalý hráč eEriness se opět dal dohromady se svým dlouholetým známým Robertem 'Jalu' Jalůvkou a k sobě si vzali tři mladé pušky. David 'zerdic' Žeravík bude zřejmě nejznámějším jménem, v loňském roce po boku BLUEE hrál za Majestic Lions. Právě tito dva jsou dřívější spoluhráči z týmu EXEBOT, odkud pochází také čtvrtý hráč Gunrunners, Martin 'ANSONE' Anselm. Pátým do party je nejméně známý, ale zcela jistě talentovaný, Daniel 'Gree' Čepek.

K přestupu pod Gunrunners se vyjádřil kapitán týmu Adam Zoula:

"Po nevydařeném ICL, a následném rokování o budoucnosti naší sestavy, jsme s Jaluem dostali nabídku dát dohromady tým se zerdicem. Zahráli jsme pár her a především klid nás přesvědčil o tom, že by to mohla být naše budoucí cesta. S klukama jsme si sedli, a rozhodli jsme najít si zázemí, které by bylo ochotno svěřit svou podporu úplně novému týmu. Kontaktoval jsem stiCka z Gunrunners a po vzájemném rozhovoru s ním a s tomiqanem v nás vložili důvěru. Právě díky tomuto rozhodnutí nás budete moci vidět i v další sezoně PLAYzone ligy. Tímto chci poděkovat vedení Gunrunners za tuto šanci."

Nynější sestava Gunrunners.AOC:

{#Česká Republika} Adam 'Neci' Zoula
{#Česká Republika} Robert 'Jalu' Jalůvka
{#Česká Republika} David 'zerdic' Žeravík
{#Česká Republika} Martin 'ANSONE' Anselm
{#Česká Republika} Daniel 'Gree' Čepek

Štítky: Gunrunners
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.