Přejít k hlavnímu obsahu

NecroRaisers se zajímavou sestavou

15. 7. 2016 | 12:43 League of Legends
Jeden z účastníků druhé sezóny PLAYzone LoL ligy představil pouhý týden před startem soutěže nový tým, který značku NecroRaisers bude v nejbližší době reprezentovat.Ať už se podíváme na aktivní soupisku či realizační tým, uvidíme jedno známé jméno vedle druhého. O tým se bude starat bývalý manažer Dark Tigers Jan 'Lexinek' Mikeš, koučem je všem moc dobře známý analytik Tomáš 'Bleach' Hospodka.
Výchozí obrázek

Jeden z účastníků druhé sezóny PLAYzone LoL ligy představil pouhý týden před startem soutěže nový tým, který značku NecroRaisers bude v nejbližší době reprezentovat.

Ať už se podíváme na aktivní soupisku či realizační tým, uvidíme jedno známé jméno vedle druhého. O tým se bude starat bývalý manažer Dark Tigers Jan 'Lexinek' Mikeš, koučem je všem moc dobře známý analytik Tomáš 'Bleach' Hospodka.

Nyní už k samotné sestavě. V pětici můžeme vidět bývalé hráče týmů jako Inside Games, eEriness, Majestic Lions nebo eSuby. Horní linku bude brázdit Anh 'Anik' Le Hoang a připravovat pozici z lesa mu bude Jiří 'Rošťák' Hrbáč. Na midu s tagem NR před nickem uvidíme talentovaného Ondřeje 'Ordno' Prachaře. A botlinka? Jsme zvědaví, jak bude fungovat chemie mezi Lukáš 'PiOk' Lőrincem a supportem Kamil 'kamilius1' Košťálem.

"Po rozpadu DTG jsem byl osloven s tím, abych našel vhodný tým a zároveň se o něj staral a dělal jim tatínka. Na výběr bylo ze 3 slibných sestav. Po objektivním zhodnocení situace jsme si vybrali tým, který je plný známějších hráčů, které jsme mohli vidět v průběhu prestižní české ligy ROG, nejedná se tedy o zádné nováčky. Tým má navíc svého kouče, což je obrovské plus. V této soupisce, vidím velký potenciál a pevně věřím, že se klukům bude dařit a “gamingové prázdniny” (pozn. redakce: období, kdy delší dobu není v obzoru žádná offline akce) využijí k tréninku, aby nám mohli na nejbližší LAN akci ukázat co v nich je. Na závěr bych chtěl popřát klukům hodně štěstí, pevné nervy a hlavně poděkovat organizaci NecroRaisers za tuto příležitost a příznivé podmínky, které hráčům nabízejí,"

vyjádřil se manažer této LoL sekce Jan Mikeš.

Štítky: NecroRaisers
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.