Přejít k hlavnímu obsahu

Bude muset Freeze ukončit kariéru?

28. 7. 2016 | 11:40 League of Legends
Nejslavnější český hráč současnosti má dlouhodobě problémy s rukou, bohužel dle aktuálního stádia Freezovi vážně hrozí i nutné přerušení kariéry.
Výchozí obrázek

Nejslavnější český hráč současnosti má dlouhodobě problémy s rukou, bohužel dle aktuálního stádia Freezovi vážně hrozí i nutné přerušení kariéry.

Již od začátku letní části sezóny nastupoval Aleš "Freeze" Kněžínek s bandáží na ruce a bylo veřejným tajemstvím, že ho problémy s rukou trápí. V posledních týdnech se na svém Twitteru dokonce přiznal, že bez léků proti bolesti by do ligových zápasů ani nemohl nastoupit. Český hráč dlouho nevěděl, co přesně s rukou má, což odkládalo možnou léčbu a pokud se to stále pouze horší, hrozí dokonce minimálně vynechání blížícího se playoff LCS EU.

Na Twitteru během tohoto týdne konečně napsal přesnou diagnózu, kterou je zánět šlachy. Freeze se kvůli němu nemůže plně věnovat tréninku, každá hrá ho bolí a v posledních týdnech je na něm v LCS vidět, že to prostě není ono. Jeho tým H2k Gaming se aktuálně nachází na páté příčce evropské ligy a blížící se vyřazovací boje se možná budou muset obejít bez něj.

Kdo by však měl nahradit Freeze, to je zatím ve hvězdách. Vedení sice na střídačku podepsalo jeho předchůdce FORG1VENa, jehož údajné konflikty s některými hráči H2k jsou však neslučitelné s možností nástupu do akce. Stále tak existuje možnost, že Freeze play-off alespoň dohraje a dá si pauzu až po tomhle splitu. No my hlavně doufáme, že nebude až příliš ohrožovat své zdraví a, v tom nejhorším, dokonce nebude kvůli zranění muset ukončit kariéru.

Štítky: freeze
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.