Přejít k hlavnímu obsahu

PZL II: eXtatus překvapivě ztrácejí proti IB

31. 7. 2016 | 18:04 Counter-Strike 2
Výchozí obrázek

PLAYzone CS:GO liga

Máme tu opět neděli a s ní přichází také další hrací den PLAYzone CS:GO ligy. Tentokrát na nás čeká hned šest zápasů, z nichž čtyři budou živě odvysílané na našem Twitchi, již tradičně s komentářem Ondřeje "Lelek" Kvardy. V případě zbylých zápasů jde o dohrávky dalších kol.

Na úvod přenosu uvidíme zajímavý duel týmů z nižších pater tabulky, Gunrunners pak budou v těžkém duelu čelit i eSubě. Následně na to konečně uvidíme vstup do soutěže v podání Let's beat cancer, tyto dva zápasy všem vřele doporučujeme! Inside Games ani eXtatus se jistě nebudou chtít zahanbit. Který zápas podle vás bude ten nejnapínavější? Uvidíme první remízu?

Ve dvou dohrávkách mimo stream se následně utkají eXtatus proti Iron Branch, tedy největšího favorita proti černému koni, jenž již má na kontě dvě výhry. Ve stejném čase se odehraje také boj iNfected proti Inside Games, kde bude první jmenovaný bojovat o první body.

Program na streamu v neděli 31. července:

Program mimo živý přenos:

Štítky: PZL
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.