Přejít k hlavnímu obsahu

Ostrava Championship CS:GO GRANDFINÁLE

6. 8. 2016 | 12:22 Counter-Strike 2
 Dlouho očekávaný okamžik je tady! Okamžik, který nám všem odhalí odpověď na otázku: " Kdo se stane letošním šampiónem Ostravy ve hře CS:GO a odnese si zaslouženě hodnotné ceny?" Už teď víme jistě, že to bude jeden z týmu, který se kvalifikoval do finálové čtyřky. Bude to tým REViTAL-GAMiNG, eEriness, NineLives nebo snad CzechRaisers? Upoutávka na samotné finále 6.8.2016
Výchozí obrázek

 

Dlouho očekávaný okamžik je tady! Okamžik, který nám všem odhalí odpověď na otázku: " Kdo se stane letošním šampiónem Ostravy ve hře CS:GO a odnese si zaslouženě hodnotné ceny?" Už teď víme jistě, že to bude jeden z týmu, který se kvalifikoval do finálové čtyřky. Bude to tým REViTAL-GAMiNG, eEriness, NineLives nebo snad CzechRaisers?

Upoutávka na samotné finále 6.8.2016

6.8.2016 jen málokdo projde centrem Ostravy, tak aby nebyl zasažen, jelikož zde budou probíhat opravdu nelítostné souboje, které mezi sebou svedou naši finalisti. Začínáme v 9:00.

PrizePool samotného finále pouze pro tuto hru je 15 000Kč. obří pohár, medajle, diplomy, HW věcičky partnerů a spoustu dárkových předmětů partnerů projektu.

 

 

Pro všechny, kteří budou mít zrovna chvilku či cestu kolem se k nám určitě mohou přijít podívat, jelikož není žádné vstupné a zábava se bude nalévat čirým pohárem. Pro diváky, kteří k nám zavítají je připraveno na místě obří plátno, kde můžou fandit svým svěřencům či favoritům. Pro diváky, kteří se příjdou podívat do samotné herny je připraveno i menší občerstvení a spoustu dalších věciček a soutěží.

Za zmínku také stoji fakt, že zde budou probíhat i finále v ostatních hrách, které jsou součásti projektu Ostrava Championship. Patří mezi ně: League of Legends, NHL 16 a FIFA 16.

Pro všechny, kteří k nám nezavítají, ať už z jakéhokoli důvodu bude připraveno živé komentované vysílání přímo ze samotné herny. Komentářem Vás budou provázet zkušeni komentátoři. Samotné vysíláni pak můžete najit na: Ostrava Championship Stream

! Stream začíná vysílat v 8:30 !

 

 

Více informací na fb stránkách projektu: http://www.faceboo.com/ovachamp

nebo

na internetových stránkách projektu: www.ovachamp.cz

 

S pozdravem pěkných letních dnů
Ovachamp tým