Přejít k hlavnímu obsahu

PZL II: Inside Games jdou do čela soutěže

7. 8. 2016 | 18:51 Counter-Strike 2
Výchozí obrázek

PLAYzone CS:GO liga

PLAYzone CS:GO liga pokračuje tuto neděli další sérii zápasů, tentokrát bude v akci pět týmů v pěti různých zápasech. Na úvod se dočkáme dvojzápasu dohrávky + předehrávky v podání iNfected a Let's beat cancer, a tyto dva týmy si následně střihnou i svůj třetí zápas dne proti Inside Games a Gunrunners. V akci se od 22:00 představí také dosavadní překvapení Iron Branch proti dosud neporaženým Inside Games, kteří v plné sestavě opravdu jedou.

Tato neděle však bude výjimečná v tom, že nebude živý přenos. Nicméně pokud vás zajímá průběh tohoto hracího dne PZL II, sledujte v průběhu večera tuhle novinku, kde bude probíhat živý online feed s výsledkovým rozborem probíhajících zápasů. Začínáme v 19:00.

UPDATE: Dnešní livefeed je u konce, kompletní výsledky naleznete v dolní části novinky. Tady se můžete podívat na aktuální pořadí, kterému po dnešku vévodí Inside Games.

Iron Branch vs. Inside Games

22:40 - Dnes máme dohráno. Iron Branch se bohužel dnes příliš nedařilo a větší hlad po vítězství prokázali na mapě de_cache Inside Games, jenž se posouvají na úplné čelo soutěže!

22:25 - Iron Branch sice urvali pro sebe pistolky, ale mimo to nedokázali za první stranu získat více než 3 další body, při změne stran tak chybí IG pouze 5 bodů na vítězství.

22:00 - Poslední duel víkendu je tady a v akci opět Inside Games, kteří si budou chtít zpravit chuť. Kořistí by měli být Iron Branch, jenž jsou však taktéž v ráži a v jejich podání jsme již viděli například remízu proti eXtatus. Jaká se bude hrát mapa a jak to vůbec dopadne? Sledujte nás.

Sestava IB: file, iNvis, Fraged, articles, Pechyn
Sestava IG: Tomkeejs, EYO, tv1, Shad, rusel

Inside Games vs. iNfected

21:45 - Za CT stranu se IG nezmohli na více než dva body a naprosto překvapivě tak poprvé podléhají zrovna iNfected. Ti se tak touhle výhrou vrací do možného boje o LAN finále. Inside Games dnes ještě za 15 minut čeká druhý zápas dne a to proti Iron Branch.

21:30 - Duel je to opravdu napínavý a překvapivě iNfected hrají prim a aktuálně vedou 11:7. Že by Inside Games poprvé v II. sezóně prohráli?

20:55 - Třetí zápas dne bude nakonec jediný od 21 hodin, protože Gunrunners kvůli zdravotním potížím jednoho z hráčů nemohli nastoupit. Nyní se tak můžeme těšit na duel týmu, který dosud neprohrál jediný zápas, a iNfected s aktuálním skóre 2-5. Jde již o druhý vzájemný zápas a posledně se podařilo iNfected ustřílet 12 bodů, nebude to tak jednoznačné. Hraje se de_mirage.

Sestava IG: Tomkeejs, EYO, tv1, Shad, rusel
Sestava INF: forji, pepik, FLasH, azak, t1e

Let's beat cancer vs. iNfected

20:50 - Tak nakonec se to povedlo a i když iNfected zaveleli k obratu, více než 9 bodů nezvládli a Let's beat cancer tak oplatili soupeři porážku z prvního zápasu. Pro tým se jmény jako jEkYL nebo Natural tak jde o první výhru v lize po čtyřech prohrách v úvodu soutěže.

20:30 - Ve druhé hře si to beastik a spol. nenechali líbit a na overpassu právě on svým individuáním výkonem dotáhl Let's beat cancer k výhře první strany 12:3.

19:50 - iNfected si připisují svoji druhou výhru v PLAYzone lize, když vyhrájí na d2 nad LBC 16:6. Nejvíce fragů měl t1e, na konci strany jsme byli také svědky forjiho ace. Druhá mapa těchto dvou týmů začne do 15 minut, de_overpass.

19:40 - Možná velice překvapivá informace, ovšem iNfected vedou po první straně 10:5!

19:10 - Týmy si vyškrtaly jako první mapu z této BO2 de_dust2 a zápas právě začal.

Sestava LBC: jEkYL, Natural, beastik, erik1nG, pixeL
Sestava INF: forji, pepik, FLasH, azak, t1e

19:00 - Let's beat cancer vstoupili do ligy minulý týden, bohužel se jim ze tří zápasů nepodařilo získat ani jeden bod, nejvíce dali IG 14 bodů. iNfected mají za sebou zápasů pět a jediné tři body získali po výhře nad Gunrunners. Šance týmů vypadají dnes 50 na 50.

Štítky: PZL
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.